• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

18.06.2021

16:30

TARI SIMOV PRETI ZATVOR OD 10 GODINA! Đedović bez dlake na jeziku otkrio sve detalje o diskvalifikovanoj učesnici!

Rijaliti

TARI SIMOV PRETI ZATVOR OD 10 GODINA! Đedović bez dlake na jeziku otkrio sve detalje o diskvalifikovanoj učesnici!

Podeli vest

Sinoć, za vreme emisije "Gledanje video klipova" u rijaliti programu "Zadruga 4", Marko Đedović je ustao za crnim stolom te izneo šok detalje o diskvalifikovanoj učesnici Tari Simov.

Kako je naveo, zadrugarku očekuje robija, i to navodno do 10 godina zatvora.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Tara Simov

- Neže više biti ništa isto na osnovu onoga što sam čuo i od Kristijana i na Zadrugoviziji, gospođica je napravila ozbiljna krivična dela.

- Ugrozila je bezbednost stranih državljana, moju, to se kažnjava zakonom oko deset godina. Mislim da će on po izlasku pre nego što ona ode gde joj je mesto, neke stvari shvatiti, a ja ću mu (Ša) neke stvari i dokazati - rekao je Đedović.

Foto: informer.rs/TVIN

Tara Simov

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vesna

pre 2 godine

Pitam se koliko sleduje robije Djedovicu ili ludnice ??????? Da li je moguce da takva osoba sebe zove soocijalnim radnikom , tesko nasoj decvi i majkama .Djedovicka mrzi zene mnogo je LOS COVEK ,ja bih to nazvala teska dijagnoza.Sramota da takozvani intelektualac "novinarcic"izgovara ruzne reci .On je gori je od Mice. Pozdrav , ( manje lazite novinari postoji i bumerang !)

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija