• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

19.06.2021

10:04

ŠOK NA POČETKU IGRE ISTINE! Đedović upitao Jelenu Batos da li je Ša OTAC njenog drugog deteta! Muk u Beloj kući! /VIDEO/

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

ŠOK NA POČETKU IGRE ISTINE! Đedović upitao Jelenu Batos da li je Ša OTAC njenog drugog deteta! Muk u Beloj kući! /VIDEO/

Podeli vest

Nakon što se emisija "Nominacije" završila, a Dragana Mitrović i Filip Car izglasani za izolaciju, Veliki šef je poslao obaveštenje zadrugarima da počinje Igra istine. A reč je imao Marko Đedović

Jelena, interesuje me, da li je tvoje starije dete Nenadovo dete? Da li je to razlog tvog dolaska? Pošto svoju misiju nisi ispunila? - pitao je Đedović.

Pretpostaljam zašto to pitaš, jedva čekam da izađem da čuješ. Moje dete ima šest i po godina, to nije njegovo dete. Moje dete ima svoga oca, i ono je njegova kopija. Ja nisam došla da se takmičim, nisam pričala o svom životu - rekla je Jelena.

Vrlo je čudno da toliki put prevališ zarad nekog koga si samo jednom videla? - pitao je Đedović.

Imamo neki odnos, jer znam dosta o njegovom životu. Ja nisam došla autom jer sam tako izabrala. Nisam bila ovde devet godina, ali prva stvar je bila Nenad, ali i zbog životnog iskustva. Ovo je velika psihološka igra za mene, ja sa ušla ovde sa jednim stavom koji sam mislila da imam, naučila sam dosta ovde - nastavila je Jelena.

Krenula si sa Nenadom, ovo ono, i u trenutku kad si videla da od njega nema ništa, ti si psihički pala - rekao je Đedović.

Ne, nego sam se isključila sa ovog crnog stola, jer ja do njega ne mogu da dođem ovde. Jedino što radim ovde je odgovaranje na pitanja. Onda smo sedeli van, pa smo pričali - rekla je Jelena.

Nikoga ne slušam, samo svoje srce, to je to - rekao je Ša.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija