• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

19.06.2021

17:01

ORILA SE BELA KUĆA - ĐEDOVIĆ I NADICA U NIKAD ŽEŠĆEM OKRŠAJU! Pljušte uvrede kao kiša: Tresla si se pred Kristijanom kao prut! /VIDEO/

printscreen

Rijaliti

ORILA SE BELA KUĆA - ĐEDOVIĆ I NADICA U NIKAD ŽEŠĆEM OKRŠAJU! Pljušte uvrede kao kiša: Tresla si se pred Kristijanom kao prut! /VIDEO/

Podeli vest

Haos u Beloj kući ne prestaje sad se ubacila i Nadica Zeljković, a Marko Đedović joj se uneo u lice.

- Go*no jedno malo - rekla je Nadica Franu.

- Sram te bilo Nadice, reč ti nije rekao. Sram te bilo tvojih godina, dete ti je starije od njega. Reč ti nikada nije rekao! Navodila si ga da je najbolji, sad mu govoriš da je go*vno, rekao je Đedović.

- Jel te ikada uvredio? Jel ti ružnu reč ikada rekao? Sram te bilo! Zato ovo traje 10 meseci - urlao je Đedović.

- Briga me Nadice, lupetaš u prazno -

- Dvostruke aršine imaš ceo rijaliti. Pokazala si kakva si, jedva si se kontrolisala. Ja vređam od prvog dana, pričao je Đedović.

- Ovo je Nadica - urlao je Ša.

- Hvalila si ga pre dva dana, a sad ga vređaš, sram te bilo - nastavljao je Đedović.

Foto: printscreen

Zadruga 4

- Ovo je Nadica Zeljković i nisam izgubila indetitet, a ovo je Fran Pujas, g*vno prema Pauli - pravdala se Nadica.

- Nisi rekla prema Pauli, nego samo go*vno - dodao je Nenad.

- Juče si rekla kad god sam ga kritikovala, nikad mi nije odgovorio samo mi se smeška, svaka mu čast. Žena koja može baba da mu bude! Ko je go*no ti koja ga hvališ juče ili on? - pitao je Marko.

- Tačno je mi nikad ništa ružno nije rekao, čak ni sad - rekla je Nadica.

- Pričate da sam klošar u vezi. Jel vama nije klošarski da budme u grupi sa Minom sa kojom sam imao nešto i sa Čorbom sa kojom je ona imala nešto? - pitao je Fran.

Foto: printscreen

Zadruga 4

- Fran Pujas, sad ćeš da čuješ što si go*no! Nikad me nisi odgovorio. Ideš kod drugih i pljuješ nju . pravdala se Nadica.

- On je govn*o prema njoj, ali ne prema tebi! - rekao je Đedović.

- Ko je gori Kristijan ili Fran? Što Kristijanu nisi rekla da je go*no? Sinoć si se tresla, ništa mu nisi rekla. Tuđa deca go*na, a tvoje zlatno - nastavljao je Đedović.

- Ona meni treba da dokaže, ne ja njoj - rekao je Fran.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica
Društvo

Majka trovala ćerku (4) lekovima za smirenje! Doktor Milićević otkriva u kakvom je stanju devojčica

Dana 23. aprila 2024. godine Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podiglo je optužnicu protiv M.R. (43), zbog sumnje da je u periodu od početka 2024. godine do 8.3.2024. godine, u stanju uračunljivosti, trovala ćerkicu (4) lekovima za smirenje. Devojčica se nalazi u stabilnom stanju, rekao je pedijatar dr Saša Milićević i otkrio kakve posledice nesrećno dete može imati usled hroničnog trovanja.

24.04.2024

18:43

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija