• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs/Informer.rs

04.07.2021

12:42

VELIKI POVRATAK! Zorica Marković progovorila o ulozi na filmu: Estrada crkne od ljubomore šta god uradim!

Rijaliti

VELIKI POVRATAK! Zorica Marković progovorila o ulozi na filmu: Estrada crkne od ljubomore šta god uradim!

Podeli vest

Pre više od dve decenije, pevačica Zorica Marković se oprobala u filmu „Tesna koža”, a sada će publika imati priliku da je gleda u filmu „Pored tebe”, nastavku ostvarenja „Pored mene” iz 2015. godine.

Njena uloga je prošla veoma zapaženo, a ona je tokom snimanja. Međutim, kako kaže, profesiju ne želi da menja, niti da bilo kome krade posao.

Nisam se nikome nudila, sam reditelj Stevan Filipović i producent su me direktno zvali. Ta uloga koju sam dobila mi je legla što se kaže kao du*e na nošu. Nisam glumila sebe, imam veoma zapaženu ulogu, konstantno se pojavljujem u celom filmu – rekla je Zorica i istakla da se vrlo dobro snašla u svemu:

Foto: Printscreen You Tube

Zorica gostuje u emisiji

Odlično sam se snašla, imala sam dozvolu da improvizujem i dodajem. Nisam tražila nikakvu nadoknadu, jer ja ne želim da kradem nekom posao i da se bavim glumom, ali sam prosto pristala da učestvujem jer mi se dopala tematika. Snimanje je završeno još u junu prošle godine, sada se pakuje, pa me očekuje premijera na jesen – otkrila je pevačica.

Zorica je prokomentarisala da je ne zanima mišljenje njenih kolega.

Ma koji će mi estradnjaci. Oni to osuđuju. To je za njih kao, ju. Svi su fini. Ja znam koga ću pozvati, pa ko hoće neka dođe. Znam da neće doći, jer je u pitanju ljubomora. Ja šta god da uradim oni pocrkaše od ljubomore. Ja da kupim kućicu u uradi sam i postavim negde oni bi to osudili. Zato ja ćutim i p***m, a njima želim sve najbolje u životu, daleko im lepa kuća – zaključila je ona.

Foto: Printscreen TV Pink

Zorica Marković

U filmu „Pored tebe” će se pojaviti i čuvena britanska glumica Mirijam Margolis, koja je stekla popularnost zahvaljujći ulozi profesorke u filmovima o Hariju Poteru.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
nemanjicbgd

pre 2 godine

A sta ti to uradis, osim sto se vuces od rijalitija do rijalitija, kako bi prezivela. I, tamo pokazujes, svu svoju pokvarenost i izlobu.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija