• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

04.07.2021

10:30

SVAĐA KOJA JE UZDRMALA BALKAN! Lepi Mića OPTUŽIO Matoru da TERA devojke na INTIMNE ODNOSE! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

SVAĐA KOJA JE UZDRMALA BALKAN! Lepi Mića OPTUŽIO Matoru da TERA devojke na INTIMNE ODNOSE! /VIDEO/

Podeli vest

Rialda Karahasanović je sinoć govorila o odnosu Sanje Stanković i Jovane Tomić Matore, koji je jedan od najzanimljivijih u Zadruzi!

Ovo je uvertira u svađu Matore i Lepog Miće.

- Meni dođu na isto. Sanja je imala odnos preko puta Matore, meni je to morbidno, s druge strane je Matora imala odnos sa Monikom, a Sanja je to gledala. Matoroj teško pada to što Sanja hoće da krene dalje, ali je suštinski i ona krenula svojim putem. Sanja joj takođe daje povoda, odgovara na ta peckanja. One su meni apsolutno iste, izgledaju mi kao da će se pomiriti - govorila je Rialda.

Foto: Printscreen You Tube

Matora i Lepi Mića

- Matora meni prija, ali ne muvamo se, ona mi ne govori da ćemo mi biti zajedno. Fali mi pažnja i ljubav, tako da se češkamo, obe to potenciramo. Kod mene je sve neizvesno, nikad se ne zna, za sada ne planiramo ništa, samo se družimo, ali ko zna šta može da mi pukne u glavi - priznalaotkrila

- Sada je bila iskrena, prijamo jedna drugoj, ako se ikada bude desilo nešto, desiće se zato što to tako treba. Fali mi pažnje i prija mi, crta mi, pravi mi kikice. Aleks je rekla Mići da nije lezbejka, ali da je imala iskustva sa ženama - smejala se Matora.

Foto: Printscreen You Tube

Matora se svađa

- Ne, ti je praviš lezbejkom! Ti si, Matora, najveća podg*zna muva, ja ti želim muža i dete - vikao je Mića.

- Što lažeš da si mi prijatelj?! Devojke su slobodnog duha, žele da probaju nešto novo. Monika mi je sve pričala, želeo si da nas razdvojiš! Matori homofobičaru - pobesnela je Matora.

- Ti meni govoriš da me se stidiš, a ona je sa Carem imala iste postupke - umešala se Sanja.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nada

pre 2 godine

Mića je 100% u pravu. Matora je predator, koji navaljuje na devojke, pokušava da ih fascinira "prijateljstvima" sa "poznatima", parama, uprepodobi se....sve dok ne popuste. Jako iskompleksirana i zla osoba, a povrh svega odvratna - nije priplačna ni ženama, ni muškarcima. Navatava lepe devojke koje su ili u nevolji, ili povređene, ili bez para... i onda ih iskoristi. FUJ!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija