• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

13.07.2021

17:13

NIJE JOJ BILO SVEJEDNO! OPROSTILA mu ŠOK DOPISIVANJE, Rialda i Kenan su ostali ZAJEDNO!

Rijaliti

NIJE JOJ BILO SVEJEDNO! OPROSTILA mu ŠOK DOPISIVANJE, Rialda i Kenan su ostali ZAJEDNO!

Podeli vest

Rialda Karahasanović i Kenan Tahirović pojavili su se zajedno na superfinalnoj žurki.

Rialda je otkrila da su je sačekale mnogo gore prepiske Kenana sa Teodorom Bilanović nego što je očekivala. Ipak, zajedno su došli na žurku, a pevačica je rekla da je ono što oseća mnogo jače, nego bilo koji drugi osećaj.

- Nismo stigli da pričamo o tome. Ali ono što ja osećam prema njemu je mnogo jače - rekla je Rialda.

Foto: tv pink printscreen

Rialda i Kenan se ljube

Njih dvoje su progovorili i o svom plasmanu. Podsetimo, Kenan je osvojio 6. mesto, dok je Rialda bila na 14. mestu.

- Iskreno, ja sam razočarana Kenanovim plasmanom. Volela bih da je bio prvo mesto, logično. Što se mog plasmana tiče, nisam razočarana, meni je bilo bitno da uđem i ispunim svoj cilj. Da se pokažem onakvom kakvom ja želim. Izašla mi je pesma na dan superfinala, prezodavoljna sam reakcijama, od sutra ću malo više da se posvetim pesmama. Jedva sam stigla da se ošišam, nisam stigla ništa da pregledam od ponuda za nastupe - rekla se Karahasanovićeva.

Foto: printscreen

Rialda se svađa u Zadruzi 4

Rialda i Kenan su otkrili i da planiraju zajedničku put u Sarajevo, gde će se videti sa porodicama.

- Idemo zajedno u Sarajevo, da se vidimo sa našima. Onda ćemo na odmor, na more. Majka mi je dobro (pala je na superfinalu), ima tri kopče na glavi, ali da kucnem u drvo dobro je. Prezadovoljni su mojim učešćem, apsolutno nikakvih kritika nije bilo. Majka mi je rekla: "Prvi put za 28 godina sam ponosna, sine - otkrila je Rialda.

Kenan je planirao da veri Rialdu u "Zadruzi", ali su se planovi zbog više stvari i situacija odložili. Tahirović nam je otkrio šta se dešava po tom pitanju.

- Naravno da stoje ti planovi, ali otom-potom! Videćete na Instagramu - ispričao je Kenan.

Foto: Printscreen You Tube

Rialda na finalu Zadruge 4

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija