• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Tamara Matić

14.07.2021

14:05

POTPISAN UGOVOR ZA ZADRUGU 5! Evo kako ALEKSANDRA SUBOTIĆ slavi uspešno sklopljen posao/FOTO + VIDEO/

Dejan Živančević

Rijaliti

POTPISAN UGOVOR ZA ZADRUGU 5! Evo kako ALEKSANDRA SUBOTIĆ slavi uspešno sklopljen posao/FOTO + VIDEO/

Podeli vest

Aleksandra Subotić pravo sa Pinka otišla u jedan restoran da proslavi uspešno sklopljen posao

Aleksandra Subotić (24) potpisala je ugovor za "Zadrugu 5", ekskluzivno otkriva Hit! Ona će se u septembru useliti na imanje u Šimanovcima i ponovo boriti za nagradu od 50.000 evra. Ekipa Hita uslikala je atraktivnu crnku u blizini televizije Pink kako uživa u ručku sa decom, i to odmah nakon što je potpisala ugovor za novu sezonu rijalitija.

Čim su nam izvori sa 'ružičaste televizije' javili da je starleta kod njih u zgradi, naš paparaco se odmah uputio tamo. Međutim, zakasnili smo da je ovekovečimo na Pinku, jer je sve formalnosti već obavila, ali smo je zato zatekli u obližnjem restoranu. 

Foto: Dejan Živančević

Aleksandra Subotić sa decom

Budući da pazi na ishranu i da je na režimu ishrane koji joj kreira majka Ljuba Pantović, Aleksandra je poručila samo kuvani pirinač. Njena ćerka Magdalena uživala je u ćevapima i salati, dok je devetomesečni Jovan jeo pomfrit i piletinu. Posle ručka Magdalena je otišla da sebi kupi sladoled, a Aleksandra je za to vreme pokušavala da uspava sina, kojeg je dobila prošle godine sa biznismenom Pecom Raspopovićem iz Novog Sada. Subotićeva je sina provozala u kolicima od 2.500 evra, identičnim onim koje fura i pevačica Didi Janković.

Foto: Dejan Živančević

Aleksandra Subotić

Reč očevica

Aleksandrina deca su baš lepo vaspitana. Nijednog trenutka nisu bila bučna ili nevaspitana. Ona često dolazi u naš restoran, ali uglavnom sa majkom Ljubom ili verenikom Pecom i uvek ostavlja dobar bakšiš - Konobarica iz restorana

Dok je mali Jovan tonuo u san, Aleksandra je pozvala majku Ljubu Pantović i ispričala joj da je potpisala ugovor za "Zadrugu 5" . Posle ovog poziva, usledio je jedan malo teži, jer je i Peci trebalo javiti novosti, a on je izričito bio protiv toga da mu draga ponovo završi u rijalitiju. Malo su se svađali, ali je na kraju uspela nekako da ga obrlati preko telefona, pa se na kraju siroti Peca pomirio sa sudbinom. Dok je razgovarala sa verenikom, primetili smo da Aleksandra prati trendove, pa je na svojim dugačkim noktima imala iscrtane medvediće, što je sada hit u svetu. 

U nastavku teksta pogledajte video prilog:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
damjanmiljkoviccc

pre 2 godine

Intelektualno najjacu podrsku od svih ucesnika u rijalitiju imala je ova devojka. Svojim nepromisljenim postupcima ucinila je da nju niko vise ne podrzava. Pogotovo posle ove odluke, ako je istinita. Njenom partneru apsolutno ne prilici jedna samoziva i histericna osoba, bez volje da se menja. To treba da isprati u rijaliti, jer ona izgleda bez cirkusa ne moze da zivi, a kada izadje da je otprati za Kaludjericu, bez deteta normalno. Jer, da joj je stalo do deteta ne bi ni pomisljala da ga ostavlja, da bi se svadjala i histerisala po rijalitiju. Onakvom gospodinu ne prilici histericno i samozivo deriste kao sto je Aleksandra.

Pavlina

pre 2 godine

Ovoj curki su i prvi put namestili igru i na kraju jedino nju nisu ispostovali i dali joj osvojenu nagradu, a ona trci opet mecki na rupu. Razlika je u tome sto su je prethodni put pojedini i podrzali. Sada ovaj njen hir svi smatraju suludim i nikakvu podrsku nema. Za sve sto joj sada nameste unutra, a igrace se svakako sa njom, sama ce biti kriva.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje
Društvo

Vesić ističe: Nikada se više nije gradilo, kapitalni projekti omogućili ubrzan razvoj zemlje

U Srbiji se nikada nije gradilo kao u poslednjih deset godina, a kapitalni projekti koje sprovodimo u gotovo svakom mestu dali su šansu za ubrzan razvoj zemlje,dolazak novih investicija i otvaranje radnih mesta ne samo u najvećim gradovima, izjavio je ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić i dodao da je to novo lice uspešne i razvijene Srbije.

25.04.2024

14:58

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija