• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

27.07.2021

19:26

SLAVA JOJ JE POPILA MOZAK, ONA JE ZVEZDA PADALICA! Stefan Karić o ODNOSU Kiji Kockar: Spustiću je na ZEMLJU, sve ću da KAŽEM!

printscreen

Rijaliti

SLAVA JOJ JE POPILA MOZAK, ONA JE ZVEZDA PADALICA! Stefan Karić o ODNOSU Kiji Kockar: Spustiću je na ZEMLJU, sve ću da KAŽEM!

Podeli vest

Stefan Karić prozvao je Kristinu Kiju Kockar preko društvenih mreža i podelio prepisku gde mu je ona navodno tražila intimne odnose.

- Mnogo sam ih ja pustio i dozvolio da se preko moje grbače peru, da ja ćutim, a da me non-stop pljuju - istakao je odmah Karić za Telegraf.rs

Karić je istakao da je pomogao Kiji da reši svoje stambeno pitanje, kao i da joj je uvek bio podrška.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Stefan Karić

- Kija je direktno iz moje kuće otišla direktno u Zadrugu, sa koferom. Viđali smo se i posle Zadruge. Ostali smo dobri, ja sam joj pomogao da nađe stan, koji je kupila preko mene. Šta god joj je trebalo, ja sam bio tu i posle te njene prve Zadruge - rekao je Stefan i dodao:

- Igrom slučaja sam imao nešto sa tom devojkom, zbog toga sam izneo te poruke. Nažalost, promenio sam telefon, pa su mi u starom telefonu ostale još neke prepiske koje bih ja sad izbacio. Jednog dana ću sve da kažem - kaže Stefan.

Foto: printscreen

Kija Kockar

- Oni su počeli na mene da udaraju, a ja sam ih branio 4 godine, tako da video sam o čemu se radi, da je nekome slava popila mozak, da su se uzvezdili i samo sam hteo da ih spustim na zemlju, jer su oni u stvari zvezde padalice - zaključio je Karić.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Vasar Tastine

pre 2 godine

Svaka koja je bila i koja je sa tobom je dno dna, to ne moras da nam kazes, ali ti si decko ne prevazidjeni dripac, kao tetka neka se ponasas i pljujes koga stignes, a recnik ti je tako prostacki da ne znam ko je tebe proglasijo "pozeljnim frajerom". Skupljao si sav sljam od ulicarki i treba da se pokrijes usima i ucutis, a ne tu da glumis nekog mangupa. Da ti nije tatice u pantalonicama da ti drzi ledja bio bi pod maminom suknjom.

SvetlanaP

pre 2 godine

Decko, skupljao si sve ulicarke i pr......tke a sada ces ti nekome da drzis predavanje i pretis. Bas me briga za Kiju, Ivanu, Anu i ostale odrone... ali ti si najgori od najgorih. Cuti i drzi tu motku pored sebe i glumi i dalje srecu. Posto ona glumi finocu, kako moze da bude sa takvim prostakom bez zanimanja, kao sto si ti? A kada je budes sutnuo, onda cemo citati sve one pikanterije koje ces nam ti, prostacino jedna ispricati u novinama.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija