• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.07.2021

23:19

KIJA I NADICA SU ZA TEBE INSTITUCIJA - HAOS U PROGRAMU UŽIVO! Uključila se u EMISIJU, pa ŽESTOKO oplela po Kariću: Sram te bilo!

Printscreen You Tube

Rijaliti

KIJA I NADICA SU ZA TEBE INSTITUCIJA - HAOS U PROGRAMU UŽIVO! Uključila se u EMISIJU, pa ŽESTOKO oplela po Kariću: Sram te bilo!

Podeli vest

Stefan Karić gostujući u emisiji "Narod pita" progovorio je o odnosu sa Jovanom Ljubisavljević sa kojom je nastavio vezu nakon što su napustili rijaliti "Zadruga".

- Iznenadilo me je to što je jako skromna. Mislio sam da je takva bila u Zadruzi samo, ali kad smo izašli video sam neke njene druge osobine. Oduševljen sam. Ponosan sam na nju što je sve proživela u Zadruzi i kako se sada nosi sa tim. Plašio sam se da će se plašiti ljudi, ima sada malo anksioznosti, nažalost, ima posledice. Ali stoički se drži. Drago mi je što se nismo rastali i što smo i dan danas zajedno. Ona je zaslužna 80 odsto za naš odnos. Ja sam bio katastrofalan, sa živcima nisam bio dobar. Kad sam izašao video sam da nisam bio dobro psihički, a ona je trpela sve - rekao je Stefan, nakon čega se u program uživo uključila jedna gledateljka, koja je žestoko oplela po njemu:

Foto: Printscreen You Tube

Stefan Karić

- Čemu ta mržnja prema Nadici? Ona te nikada nije uvredila, osim što je ponavljala uvrede koje si upućivao svojoj devojci? Nazivaš se džentlmenom, a svaku devojku si izvređao. Čemu tvoja mržnja prema Kiji? Za tebe su Kija i Nadica institucija. Sram te bilo. Tvoja karijera rijalitija je otpisana - rekla je ona.

- Ne slažem se sa gospođom, Nadica je nas provocirala na lukav način. Bavila se tim poslom, kojim se bavila pa se ispraksovala. Kija mi se nije pokazala kao prijatelj, ja sam je čuvao i štitio tri godine. Podržavajte vaše favorite - odgovorio je Karić.

Foto: Printscreen You Tube

Stefan Karić

- Kako ćeš Miljanu da pogledaš u oči zbog reči koje su uputio na račun bolesti njene majke? - glasilo je sledeće pitanje.

- Takve su situacije bile u rijalitiju, izgovarali smo katastrofalne reči. Evo pogledaću je u oči i nemam potrebe da joj se izvinjavam - odgovorio je on.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Mile

pre 2 godine

Bravo Stefane! Svi smo to znali. Ništa novo. Maniulatorka i folirant. Mediji su pisali; https://www.republika.rs/zadruga/zadruga/67138/kija-ucenjivala-ozenjenog-pilota-pare Kad su se moral,dostojanstvo i ponos delili očigledno je bila odsutna. Sloba je TOP mladić na svim poljima bio.U Zadruzi je to uradio jer je ludo zavoleo Lunu kao i ona njega,čisto i iskreno. Tada je odlučio da na tu "trulu" ezu stavi jednu veliku tačku, U to vreme Luna mu je vratila veru u život i iskrenu ljubav.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59