• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.08.2021

14:55

LUNA ĐOGANI OTKRILA DA LI ULAZI U ZADRUGU 5! Nakon brojnih spekulacija rijaliti pobednica progovorila o SVEMU - evo da li ćemo je od septembra gledati na MALIM EKRANIMA!

Printscreen You Tube

Rijaliti

LUNA ĐOGANI OTKRILA DA LI ULAZI U ZADRUGU 5! Nakon brojnih spekulacija rijaliti pobednica progovorila o SVEMU - evo da li ćemo je od septembra gledati na MALIM EKRANIMA!

Podeli vest

U poslednje vreme dosta se spekulisalo da će Luna Đogani ponovo ući u "Zadrugu", a ona se sada oglasila i otkrila istinu.

Naime, Luna se na svom Jutjub kanalu obratila svojim fanovima i otkrila da nikad više neće ući u rijaliti.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Luna Đogani

- Ne želim da bilo ko misli da ću uopšte razmišljati o tome, ikada više, a kamoli pristati i ući. Ovaj put imam baš debeo razlog za to. Moj život je onako kako sam uvek želela da bude, srećna sam, sve mi ide, posao i privatni život. Ja sam super. U rijaliti sam ulazila kada nisam bila dobro i kada sam morala da uđem, to je bio moj način da budem dobro i da sebe nekako izvučem iz tih nekih rupa u koje sam upala. Sad nemam ni jedan jedni razlog zbog kog bih ušla u rijaliti. Ispunjena sam maksimalno. Nikada, nikada neću ući bilo gde - rekla je Luna i dodala:

Foto: Instagram/Luna Đogani

Luna Đogani

- To je moja prošlost. Moja budućnost je moj slobodan život, porodica, muž, dete, na to ću biti fokusirana - zaključila je Luna.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Danica

pre 2 godine

Rijaliti je vasa prošlost, i iskrena podrska zna da ti život o kom si sanjala sa čovekom koga voliš i sa vašom kcerkicom Miom nikad ne bi narušila za boravak u rijalitiju. Rijaliti je vaša prošlost,krenuli ste dalje!

Rogabab

pre 2 godine

Bravo, pametno nase luce. Sto je bilo bilo je sad postaje proslost. Mnogo su ona i Marko dali. Dabi nakraju izvukli deblji kraj od Pinka. Pecat Zadruge uopste su njih dvoje stavili i niko vise ovo nece ponoviti. Ljubav krunisana brakom i mala pufnica Mia. Srecno im u zivotu a i nama koji pratimo svaki njihov korak.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija