• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

02.08.2021

09:30

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Nadežda nasrnula na Tominu majku, komšije sprečile veći HAOS!

Rijaliti

ŠOKANTNO OTKRIĆE! Nadežda nasrnula na Tominu majku, komšije sprečile veći HAOS!

Podeli vest

Iako se u poslednje vreme činilo da se popravio odnos između Nadežde Biljić i Jasmine Panić, majke njenog verenika Tome Panića, njihove komšije iz Svilajnca tvrde da to nije slučaj i da će sukob između njih dve tek eskalirati.

Mediji su u prethodnom periodu više puta pisali o otvorenom sukobu pevačice i njene buduće svekrve, pa su neke od najžešćih svađa ovi bivši rijaliti učesnici imali upravo zbog Tominog odnosa s majkom, za koji je Nadežda tvrdila da je "bolestan" i da mu je majka "preča od žene i deteta". Njihov komšija Miroslav je otkrio nepoznate detalje o Tominoj porodici:

- Nije vam tu Jasmina, niti bilo ko od njih. Ona nije loša žena, radi, bori se, šta će, razvedena je. Toma je tu odrastao, ima i starijeg brata Pecu, mislim da je on konobarisao. Ima i polusestru Maju, iz Jasmininog prethodnog braka. Jaca je dugo radila na trafici, a otac Dragan je vozio autobus. Ta Tomina žena ili šta li je već je tek katastrofa. Svi znaju da ona mrzi Jasminu, a žena ni kriva ni dužna, bori se za decu - rekao je Miroslav.

Foto: Informer

Toma i Nadežda

Komšinica Draginja, koja dobro poznaje ovu porodicu, ispričala je kako je izgledala jedna žustra svađa između Jasmine i Nadežde.

- Nadežda mrzi Jasminu iz dna duše, mada ni nju ona ne simpatiše previše. Videla je žena s kim ima posla odmah. Ona nema srca, svašta je pričala za nju i kad je ona bila teško bolesna. Pa prvi put kad je došla ovde u Svilajnac, nije imala ni pantalone ni donji veš, Jasmina joj je dala svoju haljinu. Ko poslednja bednica je izgledala. Sećam se jedne teške svađe ovde u dvorištu, cela ulica je skočila na noge zbog buke. Da li je Nadežda bila pijana ili šta joj je bilo, ne znam, ali ona je toliko vikala i vređala Jasminu da je ova njoj uzvratila na uvrede. Da nije bilo Tome da stane između njih i ljudi sa obližnje benzinske pumpe, krv bi pala sigurno, i za kosu su se počupale. Nadežda bi je ubila od batina - završila je ljubazna gospođa Draginja.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Nadežda i Toma u Zadruzi

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija