• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs/Informer.rs

05.08.2021

16:47

IMAM ŽENE KOJE MI PERU I PEGLAJU VEŠ! Miljana Kulić živi PUNIM PLUĆIMA otkad je napustila RIJALITI!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

IMAM ŽENE KOJE MI PERU I PEGLAJU VEŠ! Miljana Kulić živi PUNIM PLUĆIMA otkad je napustila RIJALITI!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Miljana Kulić izazvala je veliku pažnju domaće javnosti svojim novim izjavama, koje su mnogi protumačili kao bahate. Naime, ona se "spontano" pohvalila obezbeđenjem i ženama koje je služe, u jednom intervjuu

- Bilo je odlično, a tamo sam bila u pratnji svog obezbeđenja jer su meni više prilazili nego Darku. Nisam mogla da verujem - rekla je Miljana i dodala da je s pevačem, pošto planira karijeru pevačice, "dugo pričala i lepo je posavetovao".

Miljana se osvrnula i na bivšeg dečka Zolu i slučajno otkrila i da "ima žene koje joj pomažu da se sredi za emisije".

Foto: TV Pink printscreen

Miljana Kulić

- Srela sam ga u etno selu gde imam besplatan smeštaj i žene koji mi peru i peglaju veš kada imam neko gostovanje u emisiji. Bila sam tamo dva puta do sada, a Zolu sam jednom srela. Sedela sam i pila kafu, on mi je prišao da se pozdravimo i na tome se završilo - rekla je Miljana.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija