• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

11.08.2021

19:31

Na pomolu nova rijaliti veza? Paula bez dlake govorila o emocijama koje gaji prema Vuku Mobu: Nekako smo se našli...

printscreen

Rijaliti

Na pomolu nova rijaliti veza? Paula bez dlake govorila o emocijama koje gaji prema Vuku Mobu: Nekako smo se našli...

Podeli vest

Paula Hublin po izlasku iz rijalitija sve češće boravi u srpskoj prestonici, gde vredno radi na novim projektima, ali i sumira utiske o svom boravku na velelepnom imanju u Šimanovcima.

- Ja iz svega izvučem nešto dobro, tako da sam odlučila da "Zadrugu" pamtim samo po nekim dobrim stvarima, iako ih je bilo malo - započinje Paula kroz smeh.

Foto: printscreen

Paula Hublin gostuje u emisiji

- Ja sam zbog toga i ušla, stvarno sam htela da se nekako probijam što se tiče muzike, plesa, svega toga zajedno, i ja sam u tome uspela. U početku mi je bilo malo neprijatno, nikako da se opustim, ali s vremenom sam se sve više opustila i shvatila da mi je sad prilika i da moram to iskoristiti - priča bivša zadrugarka, pa nastavlja:

- Mislim da nisam pokazala svoj maksimalni potencijal unutra, ali sad kad sam izašla imam priliku da pokažem još više i bolje, tako da radim na tome, trudim se i stvarno verujem da ću uspeti u tome, jer ja to želim i mogu - kaže Paula.

Foto: printscreen

Paula i Vuk Mob

Kako joj je podršku na samom početku karijere pružio reper Vuk Mob, sa kojim je bivša zadrugarka veoma bliska, ako je suditi po objavama na društvenoj mreži Instagram, tako se i sve češće u medijima spekuliše o njihovom odnosu.

- On je stvarno jako dobar dečko, jako talentovan i sposoban. Baš je svoj, drugačiji od drugih, nekako smo se tu našli i energije su nam se poklopile. Snimili smo pesmu i spot, mi smo prijatelji, radimo i radićemo, napravićemo velike stvari i biće top - otkriva ona.

Foto: printscreen

Fran i Paula

Paula se na samom kraju osvrnula i na svoj odnos sa Franom Pujasom, s kojim je imala i više nego turbulentan odnos tokom svog boravka u rijalitiju.

- Što se tiče njega, ne, nemam apsolutno nikakav kontakt sa njim, ali što se tiče načih zajedničkih prijatelja, pa da, čujem se sa par ljudi. Nemamo baš neko zajedničko društvo, jer se ja ne družim sa takvim ljudima s kojima se on druži, čujemo se, ali nikad o Franu, nisam upućena i ne zanima me - zaključuje Hublinova u emisiji "Premijera".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE
Politika

Oglasio se PS SE - Evo kako se "peru" nakon SRAMNE ODLUKE

Parlamentarna Skupština Saveta Evrope (PSSE) saopštila je večeras da je usvojila preporuku da se tzv. Kosovu odobri da postane član Saveta Evrope (SE) i odlučila da prati ispunjavanje obimne liste obaveza za pristupanje, od kojih bi pitanje formiranja Zajednice srpskih opština (ZSO) trebalo da bude uključeno u buduće razmatranje Komiteta ministara SE o zahtevu tzv. Kosova za pristupanje SE kao post-pristupna obaveza.

16.04.2024

22:13

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE
Politika

Debata bila neravnopravna, SE se pretvara u političku organizaciju - Grubješić o sramnom glasanju PS SE

Stalna predstavnica Srbije pri Savetu Evrope Suzana Grubješić izjavila je večeras da je debata u Parlamentarnoj skupštini SE o prijemu tzv. Kosova bila neravnopravna i naglasila da su izveštaj i čitava sprovedena procedura bile protiv osnovnih principa, vrednosti i normi na kojima ta organizacija počiva, a koja se prema njenoj oceni, sve više pretvara u političku organizaciju.

16.04.2024

22:06

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija