• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Objektiv.rs

12.08.2021

09:43

ŠOK PRIZNANJE MILJANE KULIĆ: Otkad sam izašla iz ZADRUGE bežim od RODITELJA, imam STRAH da... Bivša zadrugarka otkrila da je ZABRINUTA zbog Marije i Siniše, a evo i ZAŠTO!

printscreen

Rijaliti

ŠOK PRIZNANJE MILJANE KULIĆ: Otkad sam izašla iz ZADRUGE bežim od RODITELJA, imam STRAH da... Bivša zadrugarka otkrila da je ZABRINUTA zbog Marije i Siniše, a evo i ZAŠTO!

Podeli vest

Roditelji Miljane Kulić oboleli su od karcinoma, a rijaliti zvezda je nakon "Zadruge" otkrila da su oni sada mnogo bolje, a sada je progovorila o porodičnoj situaciji.

- Najviše sam zabrinuta za zdravstveno stanje mojih roditelja. Otkad sam izašla iz rijalitija, imam strahove da budem sa njima, bežim samo da se ne bih suočavala sa tim problemom i generalno sa celom tom istinom – rekla je Miljana i dodala:

Foto: Informer.rs

Marija i Siniša Kulić

- Nisam ni slutila da je tata toliko smršao, a i mama isto. Danas mi dolazi Željko, mama će da ga dovede, pa ću se maksimalno posvetiti njemu – otkriva Miljana.

Foto: prtintscreen

Miljana Kulić

Podsetimo, roditelji Miljane Kulić, Marija i Siniša, operisani su pre nekoliko mesecu u niškoj bolnici. Marija je operisala rak limfne žlezde, dok je Siniša imao laringsonov tumor, preneli su domaći mediji tada.

Marija Kulić je bila učesnik "Zadruge 4", međutim ona je rijaliti napustila početkom ove godine i to zbog zdravstvenog stanja. Tada je iz rijalitija izašao i Miljanin sin Željko, a iako su trebali da se vrate u "Zadrugu", to se nije dogodilo, a Kulića je tada otkrila i razlog:

Drugu nedelju sam kod kuće, nisam sigurna kada ću se vratiti. Doktori mi još uvek ne savetuju da se vratim u rijaliti dok se zdravstveno ne oporavim. Moram na još nekoliko kontrola da odem kako bih znala šta je najbolje za mene. Željko je divan, moram zbog njega da se borim. Mnogo je sladak. Svaki dan šeta, odlazi do igraonice. Tetke su sa njim, pošto ja moram da mirujem - rekla je Marija tada, a onda je prokomentarisala i ponašanje svoje ćerke Miljane:

- Izgubila sam zdravlje zbog nje. Miljani je sve smešno. Njoj je ceo život rijaliti. Boli je uvo što sam ja bolesna kod kuće - rekla je Kulićka tada za "Blic".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje
Politika

Ministar Momirović: Prijatelji se oslanjaju na prijatelje

U okolnostima velikih pritisaka kojima je Srbija izložena mi nećemo pognuti glavu i izabrati put povlačenja, rekao je ministar Tomislav Momirović nakon radne večere sa ambasadorima islamskih zemalja u Srbiji održanoj u Vili dinastije Obrenović u Smederevu.

24.04.2024

19:53

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija