• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

12.08.2021

10:38

HAOS U STUDIJU! Lepi Mića  se posvađao sa gledateljkom - LETELO PERJE! Filip otkrio ko mu je bolji prijatelj, Maja ili Janjuš /VIDEO/

Instagram/ lepimica_

Rijaliti

HAOS U STUDIJU! Lepi Mića se posvađao sa gledateljkom - LETELO PERJE! Filip otkrio ko mu je bolji prijatelj, Maja ili Janjuš /VIDEO/

Podeli vest

Bila je emisija "Narod pita" u kojoj su gostovali Lepi Mića, Filip Car i Sanja Stanković. U jednom trenutku usledilo je uključenje gledateljke i onda je nastao haos u emisiji

- Ana iz Beograda ovde. Dušice, blistaš. Imam pitanje za Cara. Reci mi, posle svega i Mića te napada celo veče, nadam se da si spreman za nove pobede. Na koga se odnosio stori na kome piše pokaži emocije - pitala je gledateljka.

- Bila je slika sa motorom i tim tekstom, to sam hteo da stavim to jer su mi uvek u Zadruzi govorili pokaži emocije, hteo sam da stavim i sliku i taj tekst ali je nešto zabagovalo i ostade samo tekst - odgovorio je Car.

Ko ti je bio bolji prijatelj Janjuš ili Maja? Kad sve oduzmeš i sabereš ko je prema tebi ispao bolji, sagledaj širu sliku. Zanemari što je ona žensko a on muško? - pitala je gledateljka.

- Dosta sam imao sukoba sa Majom, ona kad zacrta nešto ona ne preza i gazi preko mrtvih. Janjuš je neko ko me uvek nasmeje, najviše sam vremena provodio u rijalitiju i kad smo izašli smo izašli zajedno, jeli, pili, maltene kao braća. Mi u suštini imamo problem, imali smo ih i u Zadruzi. Volim i ja njega i on mene i imam neku grižu savesti ali osećam se, nemam potrebu da se pravdam... Evo kad izračunam, ne mogu da dam odgovor, jer su mi svako za ponešto - odgovorio je Filip.

- Nisi iskren, jer si stalno sad bio sa Majom, žalio joj se o svemu i svim devojkama - navela je gospođa.

- Ja sam imao svađe sa Janjušem - pokušao je da nastavi Car.

- Želela sam samo da kažem da je moje mišljenje da si bio bolji prijatelj sa Majom, to je moje mišljenje ne znam kako drugi to gledaju, nema veze, želim ti sve najbolje - prekinula je Ana Filipa.

- Ne znam šta vi želite da čujete, ja vam govorim rezime čitavog prijateljstva, nemojte me pitati onda. Ja vam govorim a vi me ne slušate, ako želite da čujete da Maja mi je bolji prijatelj, eto - iznervirao se Filip.

- Čim ovako galami ima emociju prema njoj da se razumemo - ubacio se Mića.

- Mi smo se sukobili dosta. On nije imao problem da recimo budemo sa Aleksandrom, da pravi svadbe, veze, da pravi Maju ljubomornom i slično. Nije mu problem bio ni sa Minom da radi određene stvari i da pravi opet Maju ljubomornom. Ja čak nisam sa Majom ni smeo da se družim kako treba. Onda sam rekao sebi zašto se ne bih javio Maji - iskreno je rekao Car.

Što mu nisi rekao to u lice? - pitao je Mića.

Foto: TV Pink printscreen

Svađa u studiju

Zato što smatram da se to ne priča, to se nekako podrazumeva, kako prijatelji treba da postupaju. Meni u suštini ne smeta, ali ako meni to isto prebacuješ a radiš mnogo gore, onda je problem - dodao je Filip.

Znamo mi kako je Aleksandra ušla u Zadrugu, kao Janjuševa ljubavnica, pa je posle ušla da se opere - ubacila se Ana.

Ja ništa nisam znao, ja imam prijatelje koji se druže sa njima. Često sam u sukobu sa njima jer ne želim da gledam zadrugare očima. Mene oni ne zanimaju. Tako da ne znam ko je kako ušao i za to ne znam. Jedino znam da je Janjuš bio sa Aleks, a Filip sa Majom u Etno selu, to jedino znam. Meni se zadrugari gade, da se razumemo - vikao je ponovo Mića.

Sanjice, da te pitam, koliko su ostale Sanja i Aleksandra na tvopm rođendanu? - pitala je gledateljka.

Otišla je u ranije, nju je Aleksandra ispratila na taksi ili gde već i vratila se. Došla je i otišla pre dva - rekla je Sanja.

Izvini Sanja, ona je došla i ispoštovala tvoj rođendan, što je ona dužna da to tebi kaže, ne razumem. I ti si mogla da odeš da si bila kod nje - ubacila se Ana.

Gospođo, ja ne bi otišla da se vidim sa Janjušem, to je isto - izjavila je Sanja.

Maja je njoj bila najbolja prijateljica tri rijalitija, Maja je njena najbolja drugarica, shvatite to - vikao je Mića.

Šta je ovo gospode bože, ovo je lobotomija mozga! - povikao je Filip.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija