• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

18.08.2021

19:26

KRISTIJAN JE STARIJI OD MOJIH RODITELJA, ALI... Kristina progovorila o VEZI sa Golubovićem! Evo šta je rekla o SUSRETU sa njegovom BIVŠOM suprugom!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

KRISTIJAN JE STARIJI OD MOJIH RODITELJA, ALI... Kristina progovorila o VEZI sa Golubovićem! Evo šta je rekla o SUSRETU sa njegovom BIVŠOM suprugom!

Podeli vest

Bivše zadrugarke Kristina Spalević i Teodora Bilanović sinoć su bile gošće u emisiji "Narod pita".

Uživo u program na početku emisije uključila se gledateljka iz Novog Sada.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Zadruga

- Pozdravila bih sve tri, Ivana, ti si tako dominantna sa tim crvenim pantaloma, baš si s**si. Obratila bih se Kristini, jako sam ogorčena na nju. To nije pred kraj Zadruge, pred finale... Jako mi je žao. Ona je dala sebi za pravo da bude sa čovekom koji ima kući ženu i ćerku. Da se ne nađe uvređena, sve i jedna devojka koja vidi da je oženjen muškarac, a flertuje, meni je to strašno. Jednostavno, jednu takvu porodicu je razorila. Nikad mi neće biti jasno, ni Kristijan... Desilo se to što se desilo, prethodna supruga mu je preminula, i sad uradi ovako glupost. Ja ne kažem da je Kristina manje važna. Bilo koja devojka da je na njenom mestu, ja bih to isto rekla. Kad sam videla sliku supruge njegove na Internetu, toliko lepa žena, toliko dobra žena, to ističe i Kristijan. Šta se to desilo sa njim, ja ne znam... Volela bih da pitam Kristinu, šta su njeni roditelji rekli na to... Neću da sudim, ali... - rekla je gledateljka.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kristina Spalević

- Dobro veče još jednom. Niste bili nevaspitani, postavili ste realno pitanje, koje bi postavilo 90% nacije. Ja sam na to odgovarala više puta. Smatram da ne treba da budem primer ponašanja, a kao kruna sve to što se desilo sa Kristijanom. Nisam nikad rekla da je potez dobar. Što se tiče roditelja, bila sam ubeđena da me neće sačekati, zato sam bila u depresiji više puta... Ne samo zbog Kristijana, nego i Cara i Čorbe... Roditelji su me sačekali. Kristijan je uradio veliki deo posla, čuo se sa mojim roditeljima više puta. On je stariji od mojih roditelja, njegov sin je stariji od mene, to je nesvakidašnje, ali on je nešto najlepše što mi se desilo u životu. Ne mogu da kažem da su me roditelji podržali, majka me je pre par dana ukorila, ja spustim slušalicu ili izađem iz kuće. Podržali su me kada su videli da sam srećna, Kristijan vodi više računa o meni nego bilo koji mlađi sa kojim sam bila. Živimo zajedno, on me je sačekao, ja nisam ni išla svojoj kući toliko, jednom sam noćila kod njih, idemo na ručak i tako. U životu, nisam videla mnogo očeva koji su u braku posvećeni svojoj ženi i deci kao što je Kristijan - odgovorila je Kristina.

- Svaka mu čast, ali, meni se to ne sviđa. Kao majka troje dece, imam i unuče, meni se taj potez ne sviđa, ne mušti - nastavila je gledateljka.

- Ako sam ja i budala i balava, za Kristijana ne smatram da je to. Ko ga ne poznaje, može da kaže da je ovakav ili onakav, ali za decu je "krov". Ja sam svesno reskirala, i tu pevačku karijeru na kojoj radim. Sve sam reskirala. Ali sam tada mislila da me braća neće pogledati. Nekad i zaplačem kad se setim, razmišljam, ali šta je tu je... - dodala je Kristina.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Kristina Spalević

- Ja imam oženjenog sina, koji je oženjen ženom koja je 12 godina starija od njega. Nažalost nemaju deca, ali ako odluči da se razvede, ja mu kao svaka majka pružiti utočište. On nema dete, ali Kristijan ima. To mi je bolna tačka. Kristina je rekla da je sela sa Kristijanovom ženom i da joj je bilo neprijatno. To ne mogu da zamislim kada bi se meni desilo, ja bih pobegla ili nešto - nadovezala se gledateljka.

- Ja sam pobegla, ali su me našli... - našalila se pevačica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)
Live TV

Šta će biti sa parkovima po Beogradu? Opozicija pokušava da manipuliše građanima! (VIDEO)

Pred beogradske izbore članovi opozicije pokušavaju da izmanipulišu građane Beograda. Malo, malo dižu paniku netačnim informacijama: tvrde da će pešački prelazi nestati sa mesta na kojima su neophodni, spinuju da je država dozvolila građenje stambenog objekta na mestu dečijeg parka, dižu paniku gde je nema. Sa druge strane, kada zađete među građane i kada popričate sa njima uglavnom komentarišu da Beograd nikada lepše nije izgledao. Gost "Info jutra" bio je glavni gradski urbanista Marko Stojčić sa kojim smo razgovarali o EXPU koji će se održati u Beogradu 2027. godine, ali i drugim važnim temama vezanim za naš glavni grad.

28.03.2024

10:35

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)
Live TV

Dinko Gruhonjić decu od 8 godina nazivao genocidnim! Nikada neće odgovarati za svoje reči jer je duboka država! (VIDEO)

Predsenik Srbije Aleksandar Vučić kaže da su vitalni nacionalni interesi naše zemlje ugroženi. "U ovom trenutku, nije lako da kažem kakve smo vesti dobili u poslednjih 48 sati. Direktno nam ugrožavaju vitalne nacionalne interese i Srbije i Srpske. Narednih dana upoznaću narod Srbije sa svim izazovima koji su pred nama. Biće teško, najteže do sad. Borićemo se. Pobediće Srbija", napisao je Vučić na svom Instagram profilu. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar Tomislav Lovreković.

28.03.2024

10:11

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)
Live TV

Potpukovnik protivvazduhoplovne odbrane o obaranju "nevidljivog": Prva dva pokušaja bila su neuspešna, ali nismo gubili nadu! (VIDEO)

Na današnji dan pre 25 godine, četvrte noći NATO agresije na našu zemlju, Vojska Jugoslavije oborila je američki bombarder F-117A. Do tada se smatralo da ovaj tip aviona, koji je zbog smanjenog radarskog odraza zvan „nevidljivi”, nije moguće locirati na nebu. Ipak, to je uspelo Trećem raketnom divizionu 250. raketne brigade Vojske Jugoslavije, 27. marta 1999. u 20.42 časa. Dva projektila tipa „neva” ispaljena su iz atara Šimanovaca, a jedan je pogodio F-117A, koji se posle bombardovanja podzemnog komandnog centra u brdu Straževica u Beogradu zaputio ka vazdušnom prostoru Mađarske. Letelica u plamenu sunovratila se na njive u ataru sremskog sela Buđanovci. Pilot se katapultirao i prizemljio pomoću padobrana. Ostaci oborenog F-117A „noćni soko”, što je pun naziv aviona, danas se čuvaju u Muzeju vazduhoplovstva, kao trofej kojim nijedna vojska na svetu ne može da se podiči. O ovom poduhvatu Vojske Jugoslavije za Informer TV govorio je Đorđe Aničić, potpukovnik protivvazdušne odbrane, u emisiji "Info jutro".

27.03.2024

10:15

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija