• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo

20.08.2021

15:17

VUK MOB NAPAO DUŠICU JAKOVLJEVIĆ ZA VREME REKLAMA! Oglasila se voditeljka i progovorila o traumi koju je preživela!

printscreen

Rijaliti

VUK MOB NAPAO DUŠICU JAKOVLJEVIĆ ZA VREME REKLAMA! Oglasila se voditeljka i progovorila o traumi koju je preživela!

Podeli vest

Voditeljka Dušica Jakovljević ni kriva, ni dužna, sinoć je doživela najveću traumu od kada radi svoj posao, kada je na nju iznenada nasrnuo reper Vuk Mob, gnevan zbog dešavanja u emisiji "Zadruga- Narod pita"

Dušica je otkrila šta se dešavalo tokom reklamnog bloka u studiju televizije Pink, kao i zbog čega je reper Vukadin Gojković, poznat pod nadimkom Vuk Mob i na nju nasrnuo kao pre toga na novinara Marka Đedovića:

Foto: printscreen

Haos u studiju Zadruge

- Sinoć sam doživela najveći šok za ove 24 godine koliko radim ovaj posao. Bilo je traumatično, svaka žena bi se odsekla da se neko tako zaleti na nju, pri tom muško. Ja sam zaspala jutros u šest i probudila sam se u 11 časova jer od šoka nisam mogla da spavam - u jednom dahu nam kaže Dušica koja tvrdi da je očekivala makar izvinjenje:

- Da, očekivala sam poruku izvinjenja, ali ništa. Ničim nisam zaslužila onakvo ponašanje, a i da jesam ono ne može da se zasluži. Osuđujem svaku vrstu nasilja, pa čak i da sam ga isprovocirala. Da sve bude gore, ja sam ga dva minua pre toga branila, kada ga je napadala gledateljka za koju je on mislio da je neko drugi i to se može videti u emisiji - šokirana je voditeljka koja otkriva kako je došlo do napada na nju:

Foto: printscreen

Dušica Jakovljević

- On je najpre rekao da mora da ide u jedan posle ponoći jer sutra mora rano da ustane, a ja sam mu rekla da bi trebalo da ostane pre svega iz poštovanja prema produkciji "Zadruge". Smatrala sam ga za profesonalca i tako sam se ophodila prema njemu. Tu je prvo bio iznerviran, a onda se osetio ugroženim jer ja nisam prekinula gledateljku koja je govorila na temu njegovog privatnog života. Rekao mi je da ja nisam profesionalac i da je trebalo da je prekinem, a ja njemu da on nema kredibilitet da mi govori da sam ja neprofesionalna- objašnjava Dušica koja otkriva detalje sukoba:

Foto: printscreen

Haos u studiju Zadruge

- Čekajte, on je nekoliko puta za vreme emisije ustajao da uzme vodu, da ode do toaleta i ja sam neprofesionalna? A onda je počeo da ređa psovke i da spominje moju decu. Za sve to vreme ja sam samo govorila da ne sme tako da razgovara sa mnom. U jednom trenutku sam stajala ispred Đedovića, a predamnom je bio veliki sto koji se koristi za snimanje u jutanjm programu. On je bio malo dalje od stola kada se zaleteo na mene. Da nije bilo tog stola, Vuk bi mi se uneo u lice. Od straha sam se samo vratila dva koraka unazad i sela na svoje mesto. Tada je obezbeđenje reagovalo i one je izašao iz studija. Bila sam u šoku, tresla sam se, ali ne od straha od njega, nego od šoka. Nekoliko minuta potom sam morala sa osmehom da nastavim emisiju, a i dalje sam se tresla - kazala je Dušica.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
pera rogonja

pre 2 godine

Vuk Mob treba sve da vas tuzi,pocev od Pinka,Dusice,Djedovica i gledaoce.Odakle vam pravo da se mesate u porodicu Gojkovica.Postoji Zakon o porodici i sta radi Pink sa ljudima.Sramota!

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!
Politika

Brnabić: Rezolucija o Srebrenici nametanje najteže kvalifikacije Srbiji i narodu, ali to neće oslabiti Vučića - narod vidi koliko se bori!

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić rekla je danas da se sve što se dešava sa nasilnim guranjem tzv. Kosova u Savet Evrope i rezolucije o genocidu u Srebrenici, nameće čitavoj Srbiji i srpskom narodu a da u tome deo opozicije vidi "šansu i sreću" samo zato što misle da će time oslabiti predsednika Aleksandra Vučića.

24.04.2024

12:17

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!
Politika

Udruženi pritisak! Kandićeva seje zlo sa ekstremistima iz BiH! Prljava kampanja za rezoluciju o Srebrenici!

Društvo za ugrožene narode, Memorijalni centar Srebrenica i Helsinški odbor za ljudska prava u Srbiji, čiji je osnivač Nataša Kandić, u pismu upućenom svim državama članicama Ujedinjenih nacija pozivaju sve ambasadore zemalja članica UN da glasaju za podršku sramnoj rezoluciji Generalne skupštine kojom bi se, kako se navodi, "11. juli proglasio Međunarodnim danom sećanja na genocid u Srebrenici 1995. godine".

24.04.2024

12:11

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija