• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

23.08.2021

08:36

TARA POKRENULA POSTUPAK ZABRANE PRILASKA! Usred emisije iznete sve privatne poruke repera i Simove! /VIDEO/

printscreen

Rijaliti

TARA POKRENULA POSTUPAK ZABRANE PRILASKA! Usred emisije iznete sve privatne poruke repera i Simove! /VIDEO/

Podeli vest

Tokom emisije "Narod pita" gde su gosti bili Nenad Aleksić ša i Sandra Rešić, iako nije bila prisutna, tema je bila Tara Simov, koja se redovno oglašavala na Instagramu, te odgovarala na sve provokacije bivšeg momka.

Snežana iz Novog Sada uključila se, kako bi prokomentarisala večerašnje goste, a najpre je uputila podršku Nenadu Aleksiću Ša:

Foto: printscreen

Nenad Aleksić Ša

- Podržavam Ša, a Sandri je krivo što nije bila sa njim - rekla je kratko gledateljka.

- Ja ne znam više ni šta branim, Sandra se sad smeje, treba svi da mi se smeju i svi su u pravu - rekao je Ša, pa pročitao prepiske sa Tarom.
Nema šta da krijem, ne mogu da verujem, ja jesam za psihijatriju ozbiljnu. Mi se ne čujemo od momenta kada me je pozvala i rekla mi da me ne voli i da je na silu sa mnom. Tara meni uvek pošalje poruku, ne ja njoj, ona svoje prijatelje zove pi*kice. Rekao sam joj da se igra sa sobom, ne sa mnom - dodao je Ša.

Foto: printscreen

Zadruga narod pita

- Jao, Ša, ljudi se tebi smeju! - dobacila mu je Sandra.

U tom je momentu Tara Simov objavila prepiske koje dokazuju da Ša ipak pokušava da ostvari komunikaciju sa njim.

Foto: printscreen

Tara Simov

- Čim se ne javljam, to je problem, izlazi sa ovim ili onim, da bi mene povredila. Ali kako ja nju uhodim, ako ona sama radi te stvari. Neka ne kači prepiske, daj da prekinemo kontakt. Sad joj se obraćam... Zaboravi me, zaboravi da postojim! Čak su mi Lule i Tea sinoć rekli, oni su me pitali da im budem kum na svadbi, a ona kaže da njeni prijatelji misle kako sam ludak - komentarisao je Ša.

- Zatim je Tara objavila story, gde je otkrila kako je pokrenula postupak za zabranu prilaska.

Foto: printscreen

Tara Simov

- To je Tara Simov, koja je mene mučila dva meseca! - pobesneo je Ša.

Kako je sve izgledalo, pogledajte ispod teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija