• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

23.08.2021

10:00

POTPISANI UGOVORI - ONI DEFINITIVNO ULAZE U ZADRUGU! Prvi spisak poznatih učesnika poslednje sezone najpopularnijeg rijalitija!

printscreen

Rijaliti

POTPISANI UGOVORI - ONI DEFINITIVNO ULAZE U ZADRUGU! Prvi spisak poznatih učesnika poslednje sezone najpopularnijeg rijalitija!

Podeli vest

U petu sezonu "Zadruge", koja počinje u septembru, ulaze već dobro poznati rijaliti igrači i boriće se za prvo mesto i 50.000 evra.

Miki Đuričić pogazio je svoju reč o tome da više nikada neće biti deo "Zadruge", pa zvanično ulazi u "Zadrugu 5".

Foto: Printscreen You Tube/ AmiG Show

Miki Đuričić

Željko Mitrović nedavno se u svom kabinetu sastao s Mikijem i s njim potpisao ugovor.

On je između treće i četvrte sezone našao ženu Angelinu, s kojom je dobio ćerku Dunju. Đuričić je izgubio preko 100.000 evra time što ima kratak fitilj i uvek se pobije i ostane bez honorara.

Foto: Printscreen You Tube/red tv

Mensur Ajdarpašić

Mensur Ajdarpašić napravio je pauzu od godinu dana i sad ulazi u novu sezonu, kako kaže, jači nekog ikad. On je osvojio treće mesto u "Zadruzi 3" i ostavio jak utisak na publiku, koja ga je dovela do visokog plasmana.

Tokom korone je dobio ogroman broj kilograma i nije želeo da ulazi u rijaliti dok ne smrša. On je Vladimira Tomovića doveo do ludila i uspeo da ga diskvalifikuje iz "Zadruge 3".

Foto: Informer

Aleksandra Subotić

Starleta Aleksandra Subotić je, kako tvrdi, najplaćeniji rijaliti-igrač. Kako piše "Srpski telegraf" ona je uspela da postigne odličan dogovor sa TV Pink, suma novca koju je ugovorila dovoljna je da se starleta skući i kupi sebi i deci stan.

Ona je u "Zadruzi 2" ostala bez verenika Davida Dragojevića, ali je kasnije priznala da ga nikada nije ni volela.

Foto: printscreen

Dalila i Dejan Dragojević

Bračni par Dalila i Dejan Dragojević rijaliti-vezu su krunisali brakom. Dejan se odrekao brata Davida Dragojevića, ali je zato s bivšom snajkom Aleksandrom Subotić u dobrim odnosima. Njih troje će očigledno praviti razne spletke, samo ukoliko Dejan i Dalila izdrže, budući da su prošle sezone pobegli zbog pritiska ukućana i loših komentara upućenih upravo njima.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Marko Janjušević Janjuš

Marko Janjušević Janjuš ponovo će okušati sreću na imanju u Šimanovcima. U prethodnim sezonama ostao je bez žene, ali i bez ljubavnice Maje Marinković. Ove sezone kaže da ulazi da zaradi, a da će mu u tome pomoći starleta Ana Korać, inače Majina najveća suparnica. Za Maju i Janjuša već se zna, a sa Koraćevom su pregovori u toku, budući da ima obaveza i napolju. Nema sumnje da će ova trojka u rijalitiju praviti lomove.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mima (@mimasssssssss)

 

Mima, koja na Instagramu ima više od 17.000 pratilaca nova je stanarka velelepnog imanja u Šimanovcima. Mima je novo rijaliti ime, ali nema sumnje da će itekako biti zapaženo. Zadrugarima u kući neće biti svejedno kada je budu videli, a njene bujne obline nikoga ne ostavljaju ravnododušnim. Ako je suditi prema njenom profilu na Instagramu, ona uživa u dobrom provodu, putovanjima a izgleda da u "Zadrugu 5" ulazi kao solo devojka, te nema sumnje da će biti žestoka konkurencija ostalim zadrugarkama.

Foto: informer

Tara Simov

Tara Simov jedna je od sigurnih imena koja se nalaze na spisku za "Zadrugu 5". Uspela je da rasturi brak repera Nenada Aleksića Ša, a onda ga je na sve to urnisala i u spoljnom svetu. Slupala mu je kola, ponizila ga i šutnula, uz obrazloženje da je psihopata. Ona je kroz prethodne sezone dobila epitet najomraženije ženske učesnice.

Foto: tvin.rs/PrintScreen

Zoki Šumadinac

Zoran Zoki Šumadinac rešio je probleme sa srcem, pa sada ulazi u novu sezonu da nadoknadi sve propušteno.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija