• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

26.08.2021

15:16

GLUMAC FILMOVA ZA ODRASLE I PRINCEZA ULAZE U ZADRUGU 5! On najavio VRELU AKCIJU pred kamerama, a ona otkrila da joj je dečko ŠIROKIH SHVATANJA!

printscreen

Rijaliti

GLUMAC FILMOVA ZA ODRASLE I PRINCEZA ULAZE U ZADRUGU 5! On najavio VRELU AKCIJU pred kamerama, a ona otkrila da joj je dečko ŠIROKIH SHVATANJA!

Podeli vest

Bliži se septembar, ali i poslednja sezona "Zadruge" u koju će ući veliki broj starih zadrugara, ali i novih ličnosti koje do sada nismo imali prilike da gledamo u ovakvom tv formatu.

U "Zadrugu 5" će ući Sandi Kojić, pobednik rijalitija "Dvor", pevač i glumac filmova za odrasle.

Foto: printscreen

Sandi Kojić

- Dolazim iz Slovenije, pre 10 godina sam pobedio u jednom rijalitiju. Posle toga sam se bavio pevanjem i glumom. Snimao sam i filmove za odrasle, ali sam se posle toga uozbiljio i oženio. Više ne bih hteo to da radim, samo bih se bavio pevanjem - rekao je novi zadrugar, koji je otkrio da slobodan ulazi u rijaliti, te je najavio se*s pred kamerama, a šta nam je sve rekao pogledajte u videu ispod ovog teksta:

Osim Sandija, u "Zadrugu 5" će ući i Aleksandra Petković kojoj je nadimak Princeza.

- Imam 35 godina, dolazim iz Topole i svi me znaju kao "Priceza" jer držim salon venčanica. U "Zadrugu" ulazim kao zauzeta, ali je moj dečko širokih shvatanja, pa ćemo videti. Imam njegovu podršku - rekla je Princeza, a šta nam je još otkrila pogledajte u videu u nastavku ovog teksta:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija