• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir

29.08.2021

21:06

SLOMIĆU NOGE MAJI MARINKOVIĆ - Tara poludela zbog zajedničkih slika Mateje Matijevića sa bivšom zadrugarkom! Simova priznala da voli i dalje bivšeg dečka

printscreen

Rijaliti

SLOMIĆU NOGE MAJI MARINKOVIĆ - Tara poludela zbog zajedničkih slika Mateje Matijevića sa bivšom zadrugarkom! Simova priznala da voli i dalje bivšeg dečka

Podeli vest

Tara Simov otkrila je da i dalje voli bivšeg dečka Mateju Matijevića, s kojim je bila u "Zadruzi 3". Ona je u emisiji "Narod pita" istakla da upravo zbog tih emocija koje gaji prema bivšem nije mogla da zavoli Nenada Aleksića Ša.

Nije to ono što je ostalo upečatljivo tokom njenog gostovanja, već suze koje je pustila pred kamerama. Tara je saznala da se Mateja nalazi u Beču sa Majom Marinković, a kada je videla njihovu fotografiju iz kreveta, pobesnela je. Mi smo je pozvali, a ona je Maji zapretila.

Foto: printscreen

Maja i Tara

- Maja Marinković je juče uhvaćena sa Matijom. Znači, mogu samo da joj slomim nogu kad je vidim - besno je poručila Tara, a onda dodala:

- Nisam još razmišljala o ulasku u "Zadrugu 5", posebno zbog ovogodišnjih učesnika. Ulazi previše mojih dušmana, bojim se da ne bih mogla da preživim taj njihov skup, plus ta neka neprežaljena ljubav. U lošim odnosima sam sa Dragojevićima, ali, kao, čula sam se sa Dalilom.

Foto: printscreen

Mateja i Maja

Tara je nastavila da nabraja ljude s kojima je u baš lošim odnosima:

- Ulazi Rešićka, ološ, Paula, koja je ku*vetina raspala, a pritom je drukara, Mensur, pi*ka smrdljiva, i kako ja da uđem onda?! Ne mogu da kažem da neću sigurno ući, ali sada želim da se odmaram i uživam u svom malom miru - rekla je Tara.

Simova je ispričala kako se oseća povodom svog odnosa s Matejom.

Foto: printscreen

Mateja i Maja

- Krivo mi je što osoba koja je bila sa mnom u vezi sedam meseci priča ovako o meni. On se sa mnom proziva po Instagram storijima konstantno. Nikada se on neće promeniti, uvek će mu taj njegov ego i ponos biti važniji od svega. On zna koliko sam ginula za njega i sada je spreman da pruža ruku mom bivšem dečku, kog je pljuvao, a meni ne. To je njegov obraz. Ovo je za Mateju najpodobnija situacija, što se tiče pranja. Kupuje poene tako što me javno pljuje, ali ja i te kako dobro znam da njemu nije svejedno uveče kada legne da spava. Svako bira kako će javno da pokazuje svoje lice, on je svoje izabrao, to je njegova sramota. On je previše besan zbog svega što se izdešavalo - ispričala je Tara i dotakla se svojih emocija.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Tara Simov

- Kada kažem da volim Matiju, nije to ono - sedim kod kuće, gledam naše slike, ljubavne serije i plačem. On je osoba koja je mene najviše povredila i razočarala. Sedam meseci mi je pričao kako me voli najviše na svetu, obećavao mi je brak, porodicu, decu, nebo, zvezde. Ja sam sedela i maštala, sve mi je srušio u sekundi i šutnuo me je 20 dana pred kraj rijalitija. Dobro zna da bih ja poginula za njega, ali je odlučio da iskoristi u svoju korist sav ovaj hejt koji je na meni. Želim mu svu sreću - završila je Tara ovu temu.

Kontaktirani su i ostali aktere ove priče, ali Maja i Ša se nisu javljali, dok je Matija bio kratak:

- Ne želim da komentarišem teme vezane za Taru, hvala na razumevanju.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Car

pre 2 godine

Problem je sto doticnu niko nevoli. Dok ona lomi noge Maja jase koga god zeli, i usput je ribetina za Taru.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija