• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

29.08.2021

23:00

VLADIMIR TOMOVIĆ PRONAŠAO NOVO ZANIMANJE! Bivši rijaliti učesnik deli besplatne savete na Instagramu! /FOTO/

Rijaliti

VLADIMIR TOMOVIĆ PRONAŠAO NOVO ZANIMANJE! Bivši rijaliti učesnik deli besplatne savete na Instagramu! /FOTO/

Podeli vest

Vladimir Tomović sebe je nazvao ljubavnim terapeutom i dao pratiocima priliku da im odgovori na pitanja vezana za muško-ženske odnose.

Bivši rijaliti igrač konkretno je odgovarao na pitanja o ženama, muškarcima i prevari.

"Imam 27 godina, sve sam pokušao, ali nikako ne mogu da nađem devojku, ne znam šta da radim", pisao je jedan pratilac.

"Ti baš i nisi toliki baksuz koliko se čini na prvo čitanje ove poruke. To gunđa za svaku sitnicu, to napravi haos gde ga nema... Zapali kuću u sekundi a onda tebe krivi za požar... Njeno jedno pitanje ima hiljadu za koje odgovor ne postoji. Kažu da dobijaju jednom mesečno a u praksi je to svakog trećeg dana, izgleda provalile foru pa se vade na to kada su nervozne", pisao je Vladimir pa onda objasnio devojci zbog čega se neki muškarci ne javljaju uživo, a muvaju preko poruka:

Foto: printscreen

Vladimir Tomović

"To nije fenomen muškaraca već fenomen zvani FILTERI koje koristite za fotografije. Ja sebe nisam mogao prepoznati pre par dana kada jedna cura upali selfi kameru. Kukavče crni, opegla mi bore, ispravi nos i ofarba sede... Da mi ne stavi trepavice i karmin objavio bih sliku na Instagramu."

"Zašto svi zauzeti frajeri i pored svojih "srećnih" veza, žena/verenica muvaju devojke sa strane?", glasilo je sledeće pitanje, a on je odgovorio:

Foto: TV Pink printscreen

Vladimir Tomović

"Zato što misle da su frajeri ako imaju po 5, 6 cura u isto vreme. Kao da je to neka umetnost. Danas svaki prdež od muškarca može imati gomilu žena jer je svest ljudi u tri lepe otišla. Najlakše je prevariti. Budi mangup pa budi veran ili ostavi ako se u drugu zaljubiš."


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija