• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2021

15:05

STARLETA NOVOM SLIKOM IZMAMILA UZDAHE! Iva Grgurić u najprovokativnijem izdanju, BUJNE GRUDI istakla u prvi plan, a svi se pitaju samo jedno! /FOTO/

Rijaliti

STARLETA NOVOM SLIKOM IZMAMILA UZDAHE! Iva Grgurić u najprovokativnijem izdanju, BUJNE GRUDI istakla u prvi plan, a svi se pitaju samo jedno! /FOTO/

Podeli vest

Pobednica "Zadruge 3", Iva Grgurić, često se nalazi u centru pažnje, a tome su doprinele njene provokativne slike koje objavljuje na društvenu mrežu Instagram.

I ovoga puta, starleta je uspešno izmamila uzdahe muškog pola, a sve to zbog njene nove fotke. 

Foto: Printscreen Pink

Iva Grgurić

Iva Grgurić je objavila sliku, na kojoj pozira u crnoj tankoj haljini, koja više otkriva nego pokriva, sa jednom podignutom nogom. Fotografija bivše rijaliti učesnice je za kratko vreme uspela da pokupi dosta pohvala, a najviše ih je došla od strane muškog pola. Iva u opisu slike poslala jasnu poruku, a mnogi misle da je ona upućena njenoj potencijalnoj simpatiji: 

- Hoćete ljubav, a nemate herca - napisala je Iva ispod slike.

Sliku možete pogledati OVDE.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Žigolo

pre 2 godine

Ima li nešto vrednije da se o tome piše kao udarna vest od "starlete" pa još nije ni iz naše zemlje?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija