• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

01.09.2021

22:27

MILJANA KULIĆ OTKRILA DA LI ULAZI U ZADRUGU 5: Nažalost... Bivša zadrugarka saopštila ODLUKU par dana pred početak RIJALITIJA!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

MILJANA KULIĆ OTKRILA DA LI ULAZI U ZADRUGU 5: Nažalost... Bivša zadrugarka saopštila ODLUKU par dana pred početak RIJALITIJA!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Miljana Kulić potvrdila je svoj ulazak u Zadrugu 5, koja će ujedno biti i poslednja sezona popularnog rijalitija.

Naime, Miljana je aktivna na društvenim mrežama, a na svom Instagram profilu otkrila je da ćemo je ponovo gledati pred kamerama rijalitija.

Foto: printscreen instagram

Objava Miljane Kulić

- Da, ulazim u "Zadrugu" nažalost, a na vašu sreću. Htela sam da smršam još, međutim, moram ući odmah. Večeras ću nadograditi kosu i uraditi par korekcija na licu. Videćete me i sa novom frizurom - najavila je Miksi.

Podsetimo, Miljana je jedan od najplaćenijih rijaliti igrača.

Naime, Miljana je tokom jedne svađe sa Mišelom Gvozdenović otkrila detalje svog ugovora, jer ju je zadrugar pitao zbog čega je tu.

- Tu sam zbog 300.000 evra. Pokazaću ti u ugovoru koliki mi je nedeljni honorar kada izađem, a ti si došao da se promovišeš i da se čuje za tebe. Ovaj čovek ne treba da ima honorar. Ja onda ne želim da mi bude ovoliki honorar, već 500.000 evra - rekla je Miljana tokom boravka u "Zadruzi 4", dok su je zadrugari gledali u neverici.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija