• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: T. M.

08.09.2021

08:15

ŠOK PRIZNANJE ZADRUGARKE: JANJUŠ JE SMOTAN U KREVETU! Bili su INTIMNI pre Zadruge 5, a sada je otkrila SVE DETALJE!

Marko Đoković

Rijaliti

ŠOK PRIZNANJE ZADRUGARKE: JANJUŠ JE SMOTAN U KREVETU! Bili su INTIMNI pre Zadruge 5, a sada je otkrila SVE DETALJE!

Podeli vest

Starleta Viktorija Mitrović bila je u šemi sa Markom Janjuševićem Janjušem!

Atraktivna brineta je pred ulazak u "Zadrugu 5" za Informer otkrila sve detalje odnosa sa bivšim košarkašem, s kojim trenutno deli sobu u rijalitiju.

Foto: Foto: Marko Đoković

Viktorija Mitrović

- Oduvek sam htela da spavam sa dvometrašem jer sam čula da su oni odlični u krevetu i da im je polni organ baš veliki. To mi je, međutim, bilo interesantno dok nisam upoznala Janjuša... Iskreno, on ima veliki "ponos", ali je baš smotan u se*su - priča Viki bez dlake na jeziku i nastavlja da iznosi detalje svog se*sualnog života:

Foto: Foto: Marko Đoković

Marko Janjušević Janjuš

- Kontaktirao me je preko Instagrama i odmah smo se videli. Nije tu bilo mnogo nećkanja, odmah je pao se*s, ali nisam baš zadovoljna... On voli samo da leži i to je jedina poza! Iskreno, očekivala sam mnogo više, ali možda je bio umoran pošto je bilo kasno...

Moljakao je

Viki tvrdi da otad više nije imala želju da bude intimna sa košarkašem:

- Jednom smo imali se*s i to je to! Posle me je zvao, a ja sam ga kulirala. Bukvalno me je moljakao da se vidimo, pričao je da me želi, ali mi nije bio više interesantan. Čak je tražio da se snimamo i rekao je da će te klipove da čuva u telefonu. Rekla sam mu: "Da sam htela da se snimam u se*su, to bih radila za pare, a ne da ti čuvaš u telefonu." Posle toga smo prekinuli svaki kontakt.

Slobodna devojka

Viktorija kaže da će se prema bivšem partneru postaviti kao prijatelj u rijalitiju i da sa njim više neće biti intimna.

Foto: Foto: Marko Đoković

Viktorija Mitrović

- Slobodna sam devojka, biće svega u rijalitiju jer ima mnogo lepih momaka, a sa Janjušem ne želim ništa. Možemo samo da se družimo i to je to. Zaboraviću da smo bili intimni - priča zadrugarka i otkriva na koga je već bacila oko:

- Fran Pujas mi je skroz sladak, kao neka beba je. Lep je i Marko Osmakčević, ali on nema harizmu. Videću, tek smo na početku rijalitija, ko zna ko će još da uđe. Volela bih da se zaljubim u nekog iz rijalitija i da to potraje za ceo život!

Aleksandra Subotić: Janjuš je prevario ženu milion puta

Janjuša je u rijalitiju već drugog dana potkačila Aleksandra Subotić. Ona tvrdi da se košarkaš švalerisao i pre nego što je upoznao Maju Marinković.

- Janjuš je varao ženu milion puta pre Maje! Bio je sa Anom Korać, pa sa Ivanom Šopić. Tek posle njih je došla na red Maja, ali ona se kaje što je nasela na Janjuševu igru - rekla je Aleksandra.

Košarkaš nije hteo da ratuje s njom.

- Boli me ku*ac šta priča Aleksandra. Devojko, tek ćemo da se ćeramo ovde - rekao je Janjuš.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija