• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

09.09.2021

07:25

ZNAO JE DA SAM JOJ SESTRA I NASTAVIO JE DA ME MUVA! Viktorija otkrila sve detalje AFERE "Svastika i zet" - evo kako je Nikola pokušao da se OPRAVDA!

printscreen

Rijaliti

ZNAO JE DA SAM JOJ SESTRA I NASTAVIO JE DA ME MUVA! Viktorija otkrila sve detalje AFERE "Svastika i zet" - evo kako je Nikola pokušao da se OPRAVDA!

Podeli vest

Sinoć je u "Zadruzi" održana emisija "Pitanja gledalaca", a jedno od pitanja bilo je za Viktoriju Mitrović.

- Da li ti se sviđa Nikola? - glasilo je pitanje.

- Danas sam rekla tamo kad je bila emisija, rekla sam da mentalno kao karakter i šta izjavljuje, to mi se ne sviđa, a fizički je lep dečko - istkala je Viktorija.

- Ja bih voleo da Viktorija ekskluzivno izjavi sa kim je sve bila ovde - ustala je Irma Sejranić.

- Fizički je lep dečko, zašto da ne - dodala je Mitrovićka.

Foto: printscreen

Viktorija Mitrović

- Ova tema je jako bitna, pričao sam juče sa Viki o ovim stvarima, neke stvari su mi jako čudne. Da joj se on na svadbi udvarao, pisao posle, hteo da bude sa njom. Ona kaže da je Nikola hteo da se to desi, da je to želeo. Zbog čega bi sestra bila ljubomorna na nju? Kada je Nikola shvatio šta je uradio, došao je kod kuće da se izvini i žena je nju napala. Ona kaže da je on nju muvao i hteo da bude sa njom - rekao je Lepi Mića.

- Da, on je mene natovario. Moja sestra je, znajući njegovu narav, uradila to. Možda je trebalo ja da joj javim, ali sam prećutala. Ona je mene napala za svog muža da sam ja kriva, a ja nisam kriva. Ja sam se poverila svojima, pa se saznalo. U suštini, nije bilo ničeg više od njegovog flerta - dodala je Mitrovićka.

- Ona njega štiti, zbog sestre ne želi da kaže nešto više, a trebalo bi. Priznaj kako je stvarno bilo. I kad je skontao da si njena sestra, nastavio je da te muva - ustala je Nevena Savić.

- Da. A ja sam dobila sve uvrede jer je ispalo da sam ja kriva. Ja nisam kriva, on je mene muvao na toj svadbi - potvrdila je Viktorija.

Foto: printscreen

Nikola Grujić

- Ja mislim da je sve pogrešno protumačeno sa njene strane. Ja to veče nisam imao tu nameru - pričao je Nikola.

- Ti kada popiješ ne znaš gde ti je d*pe, gde ti je glava. Zvao si me da idemo dalje, to je za mene flert. Htela sam da ga zaštitim, a natovarila sam sebe! Ispala sam k*rvetina. Mene je sestra tada iznap*šavala i od tada ne pričamo, kao da sam ja kriva. Ja sam tu radila kao konobarica na svadbi, on je pio. Štitila sam ga, onog dana sam natovarila sve na sebe - poručila je Viktorija.

- Verujem da je ovo istina, jer Nikola nijedne sekunde nije ustao da reaguje - poručila je Sandra Rešić.

- Svako može pogrešno da protumači - zaključio je Nikola.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!
Live TV

Zapad ne dozvoljava temu NATO agresije na Jugoslaviju! Plaše se da se suoče sa istinom u vezi sa njom!

Savet bezbednosti Ujedinjenih nacija (SB UN) večeras još jednom nije prihvatio da raspravlja o NATO agresiji na Jugoslaviju pošto za predloženi dnevni red nije glasao dovoljan broj članica tog tela. Kao i na sednici SB UN 25. marta, i na večerašnjoj, ponovo zakazanoj na zahtev Rusije, Francuska je zatražila takozvano proceduralno glasanje o dnevnom redu. Za dnevni red, odnosno raspravu o NATO agresiji na Jugoslaviju 1999. godine, večeras je glasalo šest od 15 članica Saveta bezbednosti, dok je ostalih devet bilo uzdržano. Za usvajanje dnevnog reda bilo je potrebno devet glasova. Ovu odluku, u emisiji "Info veče" Informer TV, komentarisali su analitičari Veljko Jovanović i Luka Stajić, kao i Nebojša Obrknežev iz Ruske stranke.

28.03.2024

23:01

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)
Live TV

Napad u Moskvi je pokušaj državnog udara! Pitanje je dana kad će ukrajinska vojska kapitulirati, zato je potrebno da se Rusija destabilizuje iznutra! (VIDEO)

Goran Petronijević, advokat, Nikola Jović, politikolog, prof. dr Aleksandar Lukić sa Instituta za političke studije i akademik prof. dr Dragan Radenović govorili su u emisiji "Info dan" na Informer TV o terorističkom napadu u Moskvi i tome šta on zapravo predstavlja i kako će uticati na budućnost Rusije.

28.03.2024

18:01

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve
Hronika

"Laže da ga je Vuk pretukao": Na suđenju Đuri Nikoliću za ubistvo u Jakovu svedočila majka žrtve

Bila sam u dvorištu Novakovića, u tu kuću je udata moja ćerka i bavila sam se decom. Čula sam da je došao Milan Nikolić i udario mog sina Vuka sa obe šake. Nisam videla, ali sam čula tada šta se desilo. Milan mu je zapretio prstom i rekao, "j....u ti majku", a Vuk mu je odgovorio, "ti da j...š moju Draganu. Milan je mali čovek, ali je poskočio i sa obe šake udario Vuka. To su snimile kamere.

28.03.2024

18:01

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija