• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Alo.rs

14.09.2021

10:51

IVANA ALEKSIĆ I ŠA ULAZE U ZADRUGU 5?! Kada čujete koliki HONORAR reperova supruga ima, neće vam biti dobro!

Printscreen

Rijaliti

IVANA ALEKSIĆ I ŠA ULAZE U ZADRUGU 5?! Kada čujete koliki HONORAR reperova supruga ima, neće vam biti dobro!

Podeli vest

Reper Nenad Aleksić Ša i njegova bivša supruga Ivana Aleksić su navodno odlučili da zajedno uđu u rijaliti "Zadruga 5" i da otkriju pojedine detalje koje javnost nije znala.

- Nenada je učešće u rijalitiju mnogo koštalo, posebno situacija u poslednjoj "Zadruzi" koja ga je finansijski rasturila - počeo je za "Alo" izvor blizak reperu.

Foto: printscreen

Tekst potpisa

- Razvod od Ivane koji se desio uživo koštao ga je 150.000 evra, dok je samoinicijativno zbog ljubavi prema Tari platio i njenu kaznu kada je demolirala imaginarijum, u iznosu od 50.000 evra. Ivana je, sa druge strane, dobila novac, ali još ne može da se oporavi od sramote koju je u javnosti pretrpela. Ona je otvorila kozmetički salon i počela da se druži sa Vladimirom Tomovićem, koji joj je bio velika podrška, ali i želja za nekim vidom osvete kod nje još uvek postoji - tvrdi izvor.

Foto: printscreen

Ivana i Ša

Iako su i Ivana i Nenad tvrdili da ih zajedničko učešće u rijalitiju ne zanima, ovo je navodno bila ponuda koja se nije mogla odbiti. Uskoro bi, prema navodima pomenutog lista, trebalo da zajedno uđu u "Zadrugu 5", što će reperu biti treće učešće, a njegovoj bivšoj supruzi prvo.

- Razlog zbog kog su pristali je na prvom mestu novac, je bi Ša ugovorom koji je potpisao trebalo da vrati sumu koje je tokom prošle sezone zbog svog ponašanja morao da se odrekne. Ivana je ugovor potpisala pod drugim uslovima i na nedeljnom nivou tražila 5.000 evra - priča izvor i dodaje:

Foto: printscreen

Ivana i Ša

- Njihova priča je još uvek aktuelna i atraktivna i uprkos jako interesantnim ličnostima koje su već u kući, produkcijski tim smatra da će njih dvoje biti pun pogodak. Oni sami više ništa ne mogu da izgube.

Podsetimo, Nenad Aleksić Ša je suprugu Ivanu u prethodnoj sezoni "Zadruge" prevario sa Tarom Simov, nakon čega su se razveli.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje
Društvo

Menjaju se tržišne cene struje i gasa! Evo ko može da očekuje pojeftinjenje

Zbog energetske krize, Vlada je cene struje i gasa držala pod kontrolom. Od maja cena se formira na tržištu i stekli su se uslovi za pojeftinjenje za privredu - struje za više od 20 odsto, a gasa 15 procenata. Za domaćinstva cene ostaju iste, a u EPS-u i "Srbijagasu" kažu da do kraja godine neće biti ni poskupljenja, piše RTS.

19.04.2024

09:15

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija