• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: N. Š.

15.09.2021

13:33

ŠOK! FILIP CAR NE SME U HRVATSKU ZBOG DUGA OD 60.000 EVRA! Učesnik rijalitija utočište pronašao u BELOJ KUĆI

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

ŠOK! FILIP CAR NE SME U HRVATSKU ZBOG DUGA OD 60.000 EVRA! Učesnik rijalitija utočište pronašao u BELOJ KUĆI

Podeli vest

Filip Car ne sme da se vrati u Hrvatsku zbog duga od 60.000 evra! Kako saznaje Hit, momak iz Crikvenice je upravo zbog toga "pobegao" u rijaliti i to je prećutao svojoj novoj devojci Maji Marinković

- Filip mi se jadao da ne sme u Hrvatsku jer nekom liku duguje čak 60.000 evra! Rekao je da je u velikom problemu, ali nije hteo da mi otkrije zašto se zadužio i od koga. Kazao mi je samo da neće kročiti u svoju državu dok ne zaradi da otplati dug. Zato je i ušao u "Zadrugu"! - priča izvor Hita blizak rijaliti zvezdi i dodaje da Car finansijske probleme krije od svoje devojke Maje Marinković:

- Rekao mi je da Maja nema pojma o tome. Ne želi da je opterećuje svojim problemima iako je siguran da bi mu ona odmah pomogla. Kazao mi je da je ona bila u teškom emotivnom stanju posle abortusa i da zato nije želeo da je dodatno opterećuje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Filip Car (@filiip_car)

 

Međutim, pare nisu jedini problem zbog kojih Car ne može da se vrati u rodnu zemlju! Pre ulaska u "Zadrugu 5" rijaliti učesnik je ispričao da ga čekaju suđenja čim kroči u Hrvatsku.

Car: Znao da je Maja bila trudna s Janjušem

Maja Marinković je priznala Filipu Caru da je pre veze s njim abortirala dete Marka Janjuševića Janjuša.

- Znam da je Maja bila trudna! Janjuš očigledno nije bio svestan da će ona stvarno da abortira. Baš ju je povredio što joj se nije javljao na telefon i objavljivao slike sa Anom Korać - rekao je Car.

- Nisam bio u Hrvatskoj u međuvremenu, bio sam samo u Austriji... Imam neke probleme za koje se nadam da ću ih brzo rešiti. Ranije sam imao probleme koje sam godinama rešavao, a ove ću brže, nadam se - rekao je Car i objasnio o čemu je reč:

Sluša advokata
Imam neke sudske probleme i moj advokat smatra da je bolje da sam u Srbiji nego u Hrvatskoj
Filip Car

- Imam neke sudske probleme i moj advokat smatra da je bolje da sam u Srbiji nego u Hrvatskoj. Imam nekoliko krivičnih dela vezane za razbojništvo, za koja nisam kriv i to ću dokazati. Tu je upleteno i nekoliko mojih prijatelja, ali ni oni nemaju veze sa tim.

Kontroverzni rijaliti učesnik kaže da mu teško pada što je godinu dana bio razdvojen od prijatelja i porodice i što ih verovatno neće videti još minimum deset meseci, koliko očekuje da će ostati u "Zadruzi 5".

- Koliko god da mi je teško što ne viđam svoj grad i prijatelje, tako je trenutno najbolje za mene. Mnogi bliski drugari su dolazili ovde kod mene kako bismo se videli. Čim sve prođe, uživaćemo!

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Julija

pre 2 godine

Sem naslova nista drugo citala nisam. Samo moje razmisljanje koje se smece od komsija baca u nase dvoriste tuga. Kad ce ovaj mravojed preko grane i svi ostali koji bi u Bg.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija