• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

16.09.2021

17:57

IMALA VRELU AKCIJU U KARANTINU! Mensur OČITAO BUKVICU maloletnici: Treba da se STIDIŠ, roditelji te gledaju, imaš samo 17 godina!

printscreen instagram

Rijaliti

IMALA VRELU AKCIJU U KARANTINU! Mensur OČITAO BUKVICU maloletnici: Treba da se STIDIŠ, roditelji te gledaju, imaš samo 17 godina!

Podeli vest

Učesnik "Zadruge 5", Ante Važdarić, otkrio je da je pred ulazak u rijaliti imao romansu sa Milicom Veselinović, koja je trenutno sada u vezi sa Mensurom Ajdarpašićem.

Prema njegovim rečima, njih dvoje su završili u krevetu, ali nisu išli dalje od poljubaca.

- Ljubili smo se kad smo bili u krevetu, dirali smo se i ljubili, nije bilo s*ksa - rekao je Ante.

- Ja imam svog dečka, imam fokus na našu priču, ništa me drugo ne zanima. Bili smo mi okej ali kontakt smo prekinuli, priča je završena - rekla je Milica.

Foto: printscreen instagram

Mensur

- Treba da te bude sramota Milice, treba da se stidiš, ovo tvoji roditelji ovo gledaju. Da pustiš nekoga prvo veče u svoju postelju a imaš samo sedamnaest godina. Pustila si nekoga prvo veče u postelju, alo? Kako komentarišeš ovo, ustani pa reci? Što si dozvolila to? Evo mi smo dva različita sveta, kako on pa ja? Kakvo ja sada mišljenje mogu da steknem? Mene to ne interesuje, to je bilo pre mene, ali svakako je ovo jako ružno! Jednom kada vidim jednu grešku, ili propust, a upućena je u sve, a videće onda kako će se provoditi kroz rijaliti. Neću naivno ulaziti u priče, neću suditi po svaku cenu, videćemo. Ono što je rekla da nije došla da bude Mina Vrbaški, trebalo je da dokaže! Ne govorim ovo iz besa, nego sam realan - govorio je Mensur.

- Ako ti ovo sada prvi put čuješ, tvoj bes je opravdan - rekla je Dalila.

Foto: printscreen instagram

Ante Baždarić

- Ja sam samo znao da su se poljubili na blic - otkrio je Mensur.

- Možda to jeste greška, ali ništa se nije desilo konkretno - ubacila se Milica.

- Što se tiče poljupca na blic tiče, to sam dobio dok je još nisam lepo ni upoznao, imam svedoke - dodao je Ante.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Pera

pre 2 godine

Maloletnica? A bogato iskustvo sve sa jednim ciljem postati poznata! Mozda je takvih bilo i u skoli glume!

sledeća vest

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59