• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Pink.rs

19.09.2021

16:45

STRAVIČNI DETALJI PRIČE KOJA TRESE SRBIJU - Baka čiju je unuku SILOVAO POP priznala: "Na lekovima sam, ne znam šta bih uradila da ga sretnem na ulici"!

printscreen

Rijaliti

STRAVIČNI DETALJI PRIČE KOJA TRESE SRBIJU - Baka čiju je unuku SILOVAO POP priznala: "Na lekovima sam, ne znam šta bih uradila da ga sretnem na ulici"!

Podeli vest

Oglasila se baba Viktorije Mitrović, Regina Spasić, koja je otvorila dušu nakon što je sinoć u rijaliti programu "Zadruga 5" njena unuka priznala da je bila silovana od strane sveštenika Milovana Đokića, kada je imala 12 godina.

Regina na početku razgovora kaže da joj nije dobro, da je na lekovima, kao i da strepi. Dodaje da je ovo jako bolna tema za njenu porodicu, kao i da je sinoć plakala kada je Viktorija pred milionima iznosila svoju najtežu životnu traumu.

Foto: printscreen

Viktorija Mitrović

Meni nije dobro, ja sva strepim i na lekovima sam. To je jako bolno. Ja se i sad tresem, nije mi dobro, sinoć sam plakala. Jako je sve bolno. To je stvarno jako teško, to što je ispričala sinoć, to je tako. Dete ništa nije slagalo. Ona je bila dete tada, ali se svega seća, imala je 12 godina. On je bio sveštenik tu u selu, mi idemo u prodavnicu, on je živeo tu prekoputa i nama je jako teško bilo nakon toga. Njega su posle uhapsili, bio je u pritvoru neko kratko vreme, krenulo je suđenje i od tada smo ga videli još par puta. Najteže mi je bilo kada sam ga videla u mantiji, nakon svega. Posle pritvora ga nismo videli. I da ga vidim, šta da mu kažem? To je jako teško, izbegavali smo da dođemo do njega. To sve i dalje boli - kaže Regina.

Foto: printscreen

Viktorija Mitrović

Regina je u nastavku ragovora potvrdila saznanja našeg portala da je Milovan Đokić pušten nedavno iz zatvora i da se trenutno nalazi u Bosni i Hercegovini, odakle i potiče njegova porodica.

Viktorijina baba kaže i da je Đokićeva ćerka udata i da danas živi prekoputa njih u selu Pločica kod Kovina. Dodaje i da nemaju nikakav kontakt, osim kada se slučajno sretnu kod lekara ili u prodavnici. Kaže i kako je čula da Đokić više nije u braku.

Foto: printscreen

Regina Spasić

Izašao je iz zatvora, ali je u Bosni kod njegovih. On ovde ima decu i suprugu. To je blam, mislim i da žena nije sa njim. To je kraj što se desilo sa Viktorijom. On ima dva sina i ćerku. Oni žive u glavnoj ulici, mi smo sa strane, jedino se sretnemo u prodavnici, kod doktora, a ćerka mu je udata ovde prekoputa nas u komšiluku, ali nemamo nikakav kontakt. I oni su svesni svega toga što je on uradio detetu - govori Regina.

Regina se prisetila i dana kada je Viktorija priznala svojoj tetki da je silovana, kao i svega onoga što je usledilo nakon toga.

Nikakve nije bilo promene tada, ostali smo super prema detetu. Njoj je bilo jako teško, plašila se i kako ćemo mi to da prihvatimo. Bilo je tu svašta. Dete je to. Ona je tetki priznala, ćerka me nazvala, pre toga smo bili u Centru za socijalni rad. To suđenje je trajalo neke dve godine. I na kraju je sud odlučio da bude 5 godina - priča Regina za Pink.rs.

VIKTORIJU MI JE NJEN OTAC OSTAVIO I REKAO: "DOVIĐENJA".

Roditelji Viktorije Mitrović odrekli su je se kada je bila beba, a njena baba nam kaže i kako se danas tuži sa svojom ćerkom, odnosno majkom ove zadrugarke. Viktorijina majka danas živi u Novom Pazaru, gde se ponovo udala, dok je otac u Nemačkoj i takođe ima novu porodicu.

Ja nisam sa ćerkom u kontaktu zbog Viktorije, jer se ona bunila što smo prijavili dete. Mi se tužimo. Ona se udala i sad je u Novom Pazaru. Njen otac mi je doneo punu torbu stvari, ostavio je, rekao mi je: "Doviđenja". Dete tada nije bilo prijavljeno, onda smo dobili starateljstvo, onda je njen otac bio u Nemačkoj. Tamo šta je radio, ne znam, tamo ima drugu ženu. Ja ne mogu da zamenim ni majku, ni oca... Viktorija me je molila da ode kod oca, ja sam joj dala novac i rekla: "Ako krene da te maltretira, ti se vrati nazad". Tad sam joj rekla svašta. Kod oca su je maltretirali, tamo je bio šou i onda se ona vratila - govori Regina.

Foto: printscreen

Regina Spasić sa porodicom

Viktorija iza sebe ima i propali brak, a iz te ljubavi dobila je ćerku koju danas, dok je Viktorija u rijaliti programu "Zadruga 5", čuvaju upravo njeni baba i deda.

Viktorija se devojački preziva Petrović, to je očevo prezime, a Mitrović je udato. Ona se u avgustu razvela. Udala se mlada, udala se katastrofa. Ona je ostala trudna, rodila je dete, mi smo je vratili i tu je ostala. To dete je sada sa nama - priča Regina.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Aleksandar

pre 2 godine

To se desilo, paaa - negde oko dana mladosti ' 68. Tako nekako.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija