• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

21.09.2021

16:58

OGLASILA SE SUPRUGA SVEŠTENIKA KOJI JE SILOVAO VIKTORIJU MITROVIĆ! Danas se vratio u SELO, a evo šta je ONA rekla!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

OGLASILA SE SUPRUGA SVEŠTENIKA KOJI JE SILOVAO VIKTORIJU MITROVIĆ! Danas se vratio u SELO, a evo šta je ONA rekla!

Podeli vest

Viktorija Mitrović, učesnica "Zadruge 5", otkrila je u potresnoj ispovesti pred kamerama da ju je silovao sveštenik u crkvenom dvorištu kada je imala 12 godina.

Ona je otkrila sve detalje užasa kroz koji je prošla, a ova vest potresla je čitavu javnost.

Viktorijina baba se oglasila za Informer i otkrila da je sveštenik njenoj unuci dao 300 dinara kako bi je potkupio da ne bi ispričala koji je zločin učinio:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Viktorija Mitrović

- Sveštenik Milovan Đokić je mojoj unuci Viktoriji gurao 300 dinara u školski ranac nakon što ju je silovao u crkvi. Hteo je sitnim parama i garderobom da kupi njeno ćutanje - rekla je za Informer Regina Spasić, baka silovane zadrugarke, a ceo intervju možete pročitati OVDE

Sveštenik je dobio zatvorsku kaznu, a meštani sela u kom se dogodilo silovanje, otkrili su da se pop  vratio u selo i to danas, više o tome pročitajte OVDE 

Ove navode navodno je potvrdila i sveštenikova supruga:

- Dobro sam, istina je, danas se vratio, izašao je, ali stvarno ne mogu da pričam, čeka me dete kući, moram da požurim - rekla je ona vidno neraspoložena za razgovor, pa izašla iz prodavnice.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija