• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/A.M.

23.09.2021

12:12

VOLI DA SE BAHATI! Maca Diskrecija mesečno TROŠI 2.000 EVRA, od FILMOVA ZA ODRASLE kupila stan u Beogradu!

Rijaliti

VOLI DA SE BAHATI! Maca Diskrecija mesečno TROŠI 2.000 EVRA, od FILMOVA ZA ODRASLE kupila stan u Beogradu!

Podeli vest

Senada Nurkić, poznatija kao Maca Diskrecija, tvrdi da je Aca Lukas loš u krevetu! Starleta kaže da je sa poznatim folkerom spavala pre nekoliko godina, ali da se Lukas nije proslavio u se*su kao u muzici

Maca je više puta pričala da svakodnevno ima seksualne odnose, ali je sada odlučila da se odmori od gimnastike u krevetu.

- Nisam spavala ni sa jednim tipom mesec i po dana. Zainatila sam se da neću imati seks sve dok ne nađem pravog muškarca. Moj budući momak mora, pre svega, da bude obdaren. Polni organ mora da mu bude 22 cm da bi mogao da me zadovolji. Takođe, mora da bude i izdepiliran u intimnom delu, jer šumetina ne dolazi u obzir. Na sve to, bilo bi poželjno da bude visok 195 cm, da ima plave ili zelene oči i da me neizmerno voli. 

Foto: Instagram/macamegastar

Maca Diskrecija

Od golotinje sam
kupila stan i kola

Maca kaže da je od zarade na svojim golišavim slikama kupila stan i kola.

- Potrebno mi je 2.000 evra da bih preživela mesec. Volim da putujem, da se lepo obučem, a imam i poslugu. Ne žalim se na zaradu, jer sam od platforme "Onli fens" i od toga što držim časove fitnesa kupila stan i kola.

Starleta ne krije da je pre odluke da se smiri živela raskalašno. Čak je snimala i filmove za odrasle.

- Uradila sam amaterski pornić sa crncima. Bilo je dobro, ali morala sam da popijem tabletu za dan posle kako ne bih ostala u drugom stanju. Plašila sam se da ne rodim neko crnče, ali to se nije desilo. Zato sam odlučila da više nemam rizične odnose kao što sam imala do tada. 

Foto: HIT dodatak/informer

Aca Lukas



Majka Enesa je u emisiji "Glamur" rekla da joj je Macin otac, kada je saznao da je trudna, ponudio novac da abortira.

- Nikad ja od nje nisam krila ko je njen otac. Ona je bila punoletna. Ja nisam tražila da on nju prizna, on je bio oženjen, ja nisam htela ničiji brak da rasturim. Ja tad nisam imala nekog iskustva da se zaštitim, rodila sam je u 20. godini, ja sam ’71. godište. On je tad imao ćerku od četiri godine.


 Hoće na poligraf

Lukas tvrdi da nije bio sa Macom, a ona poručuje: "Spremna sam da idem na poligraf da dokažem da ne lažem"
Maca Diskrecija

On je meni dao pare za čišćenje, ali ja nisam htela da se očistim. Nije on sam kriv, i ja sam kriva što se nisam raspitala. Ona je plod neuzvraćene ljubavi i ja sam rekla “preuzeću odgovornost sama, pa makar i na putu spavala” i stvarno mi nisu dali da je dovedem kući. Tek nekoliko dana kasnije primili su me očuh i majka. I radila sam sve živo da ima sve što poželi - objasnila je gospođa Nurkić.

Foto: youtube/ Senada Nurkić

Maca Diskrecija

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Baća

pre 2 godine

E, blago nama kada nam ova prostitutka šalje svoje poruke koje prenose naši vrli mediji. To je slika u prilika naše medijske scene.

realno

pre 2 godine

Bas lep tekst, mislimda bi trebalo vise ovakvih sadrzaja, narocito za mladju populaciju, vrlo je edukativnog karaktera. Naravno tu je i pouka-j....e se za pare i snimajte pornice da bi kupili stan. Hajde, devojke

Denny

pre 2 godine

Strasno ! Pa zasto se o ovome ovako pise, ili uopste i pominje. Ovo bi trebalo staviti na stub srama , uzasno!

Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)
Izbori 2024

"Srbija protiv nasilja" zapravo je generator nasilja! Opoziciji se smeši još jedan poraz na izborima! (VIDEO)

U toku je konstitutivna sednica Narodne Skupštine Srbje. Opozicija ponovo pokušala da ometa gospodina Rabrenovća. Na ovu temu u "Info jutru" govorio je Dejan Vukelić, urednik Srpskog portala, a u studiju mu se priključila i Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM, Đorđe Todorov iz Centra za društvenu stabilnost i Vanja Vukić, visoki funkcioner SPS-a. Putem vajber uključenja u program se javio i glavni urednik Informera Dragan J. Vučićević.

18.03.2024

13:09

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?
Svetski karneval u Srbiji

Fiona i Šrek stigli u Svilajnac! Ko su ovi ljudi?

Jedan narodni običaj postao je u Svilajncu atrakcija čak i deo turističke ponude. O tradicionalnom Pokladnom maskenbalu još se tamo priča, a oni koji su na društvenim mrežama videli defile stotine ljudi i dece u živopisnim kostimima, pitaju se da li su snimici zaista iz Srbije....

18.03.2024

16:59