• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

27.09.2021

10:08

BILA JE ZVEZDA VELIKOG BRATA! Ušla je kao konobarica, sa svima se svađala, a evo kako danas izgleda i čime se bavi! /FOTO/

printscreen

Rijaliti

BILA JE ZVEZDA VELIKOG BRATA! Ušla je kao konobarica, sa svima se svađala, a evo kako danas izgleda i čime se bavi! /FOTO/

Podeli vest

Tanja Obradović, konobarica, jedna je od učesnica druge sezone rijalitija "Veliki brat" o kojoj se pričao i godinama posle završetka.

Ona je brzo zapala za oko gledaocima, jer je imala kratak fitilj i često se svađala sa svojim cimerima, pogotovo sa Živanom Janičevićem Burekom. Druga sezona je bila veoma popularna, ali najpoznatija je po tragediji koja se desila u polufinalu kada je poginulo troje takmičara Zorica Lazić, Stevan Zečević i Elmir Kuduzović.

 

 

Tanja se nakon tragedije učesnika, koji su bili veliki prijatelji, povukla, a ovo joj je u potpunosti promenilo život.

Napustila je zemlju, te otpočela život u Švajcarskoj, a danas izgleda potpuno drugačije i na društvene mreže s vremena na vreme postavi neku svoju fotografiju.

"Učešće u „Velikom bratu” je iskustvo koje se ne zaboravlja. Ipak, ne volim da me ljudi mnogo vežu za rijaliti jer sam i pre i posle toga uradila mnogo veće životne stvari. Od tada je prošlo mnogo godina, a u mom životu svašta se dešavalo. Trenutno sam u Švajcarskoj, gde već neko vreme učim nemački jezik i moram priznati da mi dobro ide. Obrazovanje mi je na prvom mestu. U kontaktu sam s Jelenom Žeželj i Milošem Vasiljevićem Mišelom. Ostali smo veoma dobri prijatelji, čak su i dolazili kod mene u Cirih", ispričala je Tanja jednom prilikom.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Marija

pre 2 godine

Na naslovnoj slici i u galerijama je Jovana Pavlovic iz Kraljeva,ucesnik sezone Veliki Brat 2009,osvojila 4.mesto

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti
Društvo

Nedelja sećanja na žrtve u Ribnikaru i Malom Orašju: Od 7. do 10. maja biće organizovane brojne aktivnosti

Radna grupa za uspostavljanje Memorijalnog centra u znak sećanja na žrtve masovnog ubistva u Oglednoj osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar" u Beogradu, koja je formirana Odlukom Vlade Republike Srbije, predložila je na četvrtoj sednici da sve škole u Srbiji organizuju Nedelju sećanja i zajedništva u periodu od 7. do 10. maja 2024. godine, saopštilo je Ministarstvo prosvete.

19.04.2024

16:43

TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)
Live TV

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubijene Danke Ilić! Zašto ubice neće da kažu gde je telo? (VIDEO)

Mnogo je nelogičnosti u slučaju ubistva Danke Ilić. Osumnjičeni za ubistvo od samog početka pokazuju vrlo neobično ponašanje. O tome šta je sve neobično u ovom slučaju, u emisiji "Info dan" govorile su Maja Jovanović iz Biroa za borbu protiv trgovine decom i psihološkinja Katarina Matić. Uživo u program javila se i novinarka Informera Vesna Jović sa najnovijim informacijama iz okoline Bora.

19.04.2024

16:35

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija