• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

07.10.2021

19:15

JEZIVO! Isplivao usporeni snimak STRAVIČNOG UDARCA U GLAVU BIVŠEG ZADRUGARA! Zbog ODVALJENE VILICE, mora na operaciju glave!

printscreen

Rijaliti

JEZIVO! Isplivao usporeni snimak STRAVIČNOG UDARCA U GLAVU BIVŠEG ZADRUGARA! Zbog ODVALJENE VILICE, mora na operaciju glave!

Podeli vest

U utorak, za vreme žurke u "Zadruzi" je izbio haos između Mikija Đuričića i Ademira Peleša kada je pčelar nasrnuo na njega, zbog prevelikog broja kupljenih piva, te za ostale nije bilo dovoljno da se posluže na žurci.

Trenutak haosa i kadra na Mikiju iskoristio je Filip Car, koji je, kako se vidi na snimku, lupio šamar Peletu naočigled svih.

Pele se juče spremao da napusti imanje, kada je spakovao stvari u crne kese za vreme emisije u lajvu.

Odmah po izlasku, on je dobio telefon, kada se oglasio putem Instagrama i saopštio šta se desilo.

Foto: printscreen instagram/ademirpeles

 

- Izašao sam i čekam da krene kući. Nisam mogao sinoć da reagujem, niti da uzvratim jer mi je vilica pukla od kvarnog i hinjavog udarca, ali se vraćam u "Zadrugu" za mesec dana i molim Boga da ne diskvalifikuju Cara i da mi bude živ i zdrav dok se ne vratim - napisao je Ademir, koji očigledno planira da se osveti Filipu.

- Povreda je ozbiljnija nego što su doktori mislili u početku, moram na operaciju, pa ćemo dalje videti. Svakako, Filipa Cara ću krivično goniti, neće se završiti na ovome - rekao je Peleš za "Republiku", a sad je isplivao usporeni snimak udarca, koji možete pogledati ispod teksta:





Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Djordje

pre 2 godine

Divota! Cisto promovisanje nasilja,seksa,alkohola i kriminala! Pa se cudite sto se maloletnice tuku ispred osnovne skole?!

Marcco

pre 2 godine

Na ovakve je žalosno trošiti pare Zdravstvenog fonda...

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!
Kataklizma u najavi!

Šta se to dešava u Kini, tonu Peking, Šangaj i još druga 82 milionska grada! Ako naučnici ne nađu ređšenje biće potopljeni!

Nova studija objavljena u časopisu Science otkriva da skoro polovina velikih kineskih gradova tone, stavljajući milione stanovnika u opasnost od poplava. Istraživači su analizirali 82 kineska grada sa populacijom većom od dva miliona koristeći satelitske podatke kako bi pratili promene nadmorske visine između 2015. i 2022. godine.

24.04.2024

22:11

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija