• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

18.10.2021

17:02

PRIČALI SU DA SAM NEROTKINJA, ČAK JE I DOKTOR PLAKAO ZBOG MENE! Dalila otvorila Staniji dušu! /VIDEO/

Printscreen You Tube

Rijaliti

PRIČALI SU DA SAM NEROTKINJA, ČAK JE I DOKTOR PLAKAO ZBOG MENE! Dalila otvorila Staniji dušu! /VIDEO/

Podeli vest

Dalila Dragojević i Stanija Dobrojević osamile su se u Beloj kući, gde se Dalila osvrnula na potresnu situaaciju koja je zadesila nju i njenog supruga Dejana Dragojevića, a to je gubitak bebe.

Naime, Dalila je nedavno izgubila bebu i sada je opisala kako se oseća.

- Svi doktori su se skupili da čestitaju jer su znali koliko nam je značila ta trudnoća... Rekli su mi da dođem za dva dana da proverimo Betu... Kad sam došla posle dva dana nije se uduplala samo je skočila... Tad sam već krenula da padam u glavi... Doktor me je uveo u ordinaciju i rekao mi da nema lepe vesti, a to su bile da se on opet povećao za 17 posto. Rekla sam mu da ne mogu da izdržim u Sarajevu i da moram da idem kući. On je krenuo da plače i tu mi je bila ravna linija. Poslala sam doktoru poruku on mi je rekao da nažalost gubimo, ali da mi je sreća što neću morati da idem na čišćenje. Došla sam kući i gledala u jednu tačku, sve mi se srušilo u par dana. Ja sam sebi već kupila sve stvari za trudnice i ono za strije, što sam krenula da mažem. Pomislila sam da sam jedina na svetu kojoj se to dešava, a njega nisam smela da pogledam u oči - rekla je Dalila, pa je nastavila:

- Rekao mi je da će mi biti lakše kad podelim to tamo, kad sam podelila, krenule su poruke podrške. Javljale su mi se majke koje su gubile decu na porođaju i ostalo...Odlučila sam da ispričam sve i pomirila sam se sa tim. Posle toga se dešava ulazak ovde. Konstantno čujem deca, dete, a ja imam 28 godina - dodala je Dragojevićka.

- Daj, bre, čoveče, neka ti bar ja budem primer za to - rekla je Stanija.

- Mnogo sam se razočarala, toliko sam se poistovetila sa njegovim mišljenjem, sad me toliko to ne dotiče... Sinoć me je Rešićka pitala dal mogu da se prisetim scene kad sam bila najjača, to je bilo kada sam izgubila taj plod. Pričali su da sam jalova, da sam nerotkinja, mislim pakao. Uđeš u bolnicu i vidiš 50 žena koje isto čekaju da vide rezultate. Oni seme uzmu i spajaju sa ćelijama žene, mi smo hvala Bogu dobili osam. Rekli su mi da bi bila blizanačka, viskorizična trudnoća. Ja sam potpisala da budu dve, jeb**a. Ostale su nam zamrznute četiri sada. Da ti ne pričam što nisam bila ovamo prihvaćena - rekla je Dalila.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)
Live TV

Zelenski postao meta Rusije? Sledi osveta Moskve za teroristički napad! (VIDEO)

Šefovi Službe bezbednosti, Glavne obaveštajne uprave Ukrajine i predsednik Volodimir Zelenski biće eliminisani raketnim udarima, avionima ili specijalnim snagama Oružanih snaga Rusije. Prema navodima, doneta je odluka da se eliminiše jedan broj vojno-političkih lidera Ukrajine visokopreciznim, bespilotnim sredstvima ili dejstvima specijalnih snaga ruske vojske. Da li je ovakava scenario moguć i šta bi on doneo svetu, u "Info jutru" govorio je reditelj Ljubiša Ristić.

28.03.2024

13:31

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)
Live TV

Jutjub cenzuriše medije koji izveštavaju o masakru u Moskvi! Protiv Rusije se vodi hibridni rat na svim mogućim poljima! (VIDEO)

Teroristički napad u Moskvi je tema broj jedan svetskih medija. Međutim, Zapad na različite načine pokušava da cenzuriše informacije koje dolaze iz Rusije. Sa Jutjub platforme koja je dostupna u većem delu sveta, skidaju se emisije i snimci koji izveštavaju o dešavanjima u Moskvi. To se dešava i televiziji Informer. Sve naše informativne emisije u kojima razgovaramo o ovom užasnom masakru uklonjene su sa Jutjuba sa objašnjenjem da kršimo njihove uslove korišćenja. Cenzurišu se samo i isključivo oni mediji koji postavljaju logično pitanje: da li su Ukrajina i zapadne sile umešane u ovaj teroristički akt? Na ovu temu u "Info jutru" govorio je novinar i publicista Drago Delić i Boško Vasiljević, stručnjak za srpsko-ruske odnose.

28.03.2024

12:44

JOŠ TV VESTI

Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!
Hronika

"Nisam namestio Halabrina, žao mi je njegove majke, ali žao mi je i mene"! Zvicerovi i Džonijevi vojnici negirali tri ubistva!

Pripadnici kriminalne grupe Radoja Zvicera i Nikole Vušovića zvanog Džoni sa Vračara, koji su u bekstvu, među kojima je i Vladimir Kovačević zvani Kovač koji je optužen da je 20. marta 2020. namamio na sastanak pokojnog Aleksandra Halabrina, izjavio je danas pred Specijalnim sudom u Beogradu da je pokojnog poznavao, ali da nisu tačni navodi optužnici da je bio član kriminalne grupe koja je optužena za njegovo ubistvo.

28.03.2024

12:54

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija