• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

22.10.2021

14:44

Učesnica Zadruge bavi se SUMNJIVIM POSLOM, drži oko 20 devojaka koje rade za nju! ISTINA UGLEDALA SVETOLOST DANA /VIDEO/

printscreen

Rijaliti

Učesnica Zadruge bavi se SUMNJIVIM POSLOM, drži oko 20 devojaka koje rade za nju! ISTINA UGLEDALA SVETOLOST DANA /VIDEO/

Podeli vest

Milana Šarac ispričala je priču iz svog poslovnog života, ali pritom nije otkrila čime se tačno bavi.

Rijaliti učesnica priznala je da se ne bavi sumnjivim poslom, ali da zna devojke koje to radi.

Foto: printscreen

Milana Šarac

- Ja kad dođem tamo, družim se sa njihovim devojkama, isplatim sve najnormalnije, moj kum je tamo da ne pričam sad... Razumeš? Ja tamo ne bih smela da radim. Ja sam se tamo družila isključivo sa devojkama koje su odatle, ja sam okej sa devojakama koje dovedem, ali sam izlazila sa onima koje žive tamo - pričala je Mima.

- Posao taj, slušaj, da je dobar, radile bi domaće devojke - rekao je Lepi Mića.

- One samo tamo sede, ništa, gledala sam. One moraju da budu kući do 11, a muškarci do tada izlaze - pričala je Milana Šarac.

Foto: printscreen

Milana Šarac

- Kada si u toj priči sa devojkama lakog morala, moraš da budeš iskrena i oprezna - govorio je Mića, a Milana je promenila temu.

- Ja sa svojom majkom ne pričam... Damira znam jer sam snimala spot sa njim. On se meni javljao, ja mislila normalan dečko, kulturan. Zvao me da mi objasni stvari pred "Zadrugu". Lik došao pijan, ne zna gde je, imam poruke, glasovnu je snimio. Milion puta bolje izgledaš na Instagramu, mnogo bolje nego uživo - rekla je Mima.

Foto: printscreen

Milana Šarac

- Koliko imaš devojaka u svom jatu, u toj priči? - pitao je Mića.

- Imam oko 20, nemam puno, dok neke imaju oko 200. Imam agenciju za promociju - kazala je Šarčeva.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija