• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

29.10.2021

17:53

EVO ZBOG ČEGA JE DEJAN LOMIO SVE PRED SOBOM! Isplivao NECENZURISAN SNIMAK INTIMNOG ODNOSA FILIPA I DALILE! /VIDEO/

insajder/Aleksandar Jovanović Cile

Rijaliti

EVO ZBOG ČEGA JE DEJAN LOMIO SVE PRED SOBOM! Isplivao NECENZURISAN SNIMAK INTIMNOG ODNOSA FILIPA I DALILE! /VIDEO/

Podeli vest

Udata žena Dalila Dragojević ušla je u novu vezu sa zadrugarom Filipom Carem, iako je tu njen i dalje zakoniti suprug Dejan Dragojević.

Dekija ovo mnogo boli, a Dalilu gotovo i da ne zanima što njen muž svakodnevno lije suze i povređuje se pred kamerama.

Dok on pati, Dragojevićka svo slobodno vreme provodi u Filipovom društvu, a osim poljubaca, oni su otišli i korak dalje.

Na fan grupi "Zadruge" osvanuo je necenzurisani snimak sa nazivom: "DOKAZ DA SU DALILA I CAR IMALI S**S".

 

Kako se vidi, Dalila i Car se prvo strasno ljube, dok se pokrivač pomera, a u trenutku kada ona ustaje, vidi se Filip kome su spuštene gaće.

Izgleda da se zadrugarka pobrinula da ga zadovolji, a kako je sve izgledalo pogledajte u snimku, pa procenite sami.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Istina ili laž

pre 2 godine

Ona je bez ikakvih emociija prema bio kome..hoda kao mrtvac ,manipuliše i laže. Ovaj car je talog da veći ne može biti.Pred kamerama mnamerno priča da mu žao Dejana, a kad su naplju pa zaboravi na kamere onda balavi da ....Dalila je najveći krivac usvemu. Dejane nikada IZDAJu ne seš d aoprostiš.Ni svestan nisi da je spavala u braku i dok ste bili napolju.... Za takav tip žene to je normalno. Savsvoj novac si uložio u tu kuću i ostalo, Prilikom podele imovine da je uzmeš polovinu svega pa ako tebi ne treba pokloni deci bez roditelja ili beskućnicima iz Bosne neka tamo žive. Ne ostavljaj joj tvoj znoj.Jednom sam ročitala da to njije njihov plac, ećnekih ljudi koji su pobegli u nostranstvo pre rata u Bosni. Da to nije vlasništvo njeog oca... Da li je tačno ili ne....????????Bacaj tu burmu što nosila kod Hodže pre venčanja, ne treba ti to...

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija