• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

29.10.2021

17:13

OVO JE JAČE OD ZALJUBLJENOSTI 3 PUTA! Dalila uporedila Filipa i Dejana: OVAKO NEŠTO MI SE NIKADA NIJE DESILO!

Printscreen You Tube

Rijaliti

OVO JE JAČE OD ZALJUBLJENOSTI 3 PUTA! Dalila uporedila Filipa i Dejana: OVAKO NEŠTO MI SE NIKADA NIJE DESILO!

Podeli vest

Dalila Dragojević je, u toku emisije "Gledanje snimaka" komentarisala trenutnu situaciju sa Filipom Carem, pa je njega uporedila sa još uvek zakonitim suprugom Dejanom Dragojevićem

- Činjenica je da se ovo nikada ovako nije desilo, sve ovo što se dešava nikada nije bilo tako. Uvek mi treba vremena da procenim osobu, a ovde je ona trajala mesec dana. Glupo je da sada o ovome pričam. Konstantno se ljubimo. Ne mogu da poredim odnose, kad sam počela sa Dejanom, on je ušao i poljubio se sa mojom drugaricom u garderoberu, a ja sam završila u izolaciji. Kad sam ujutru izašla, ona mi je prišla i rekla mi da nije mogla da mi ne kaže, i priznala mi je to. Onda posle toga, osam devet dana, smo spavali u krevetu i nismo se ni dotakli, pa je tek onda usledio poljubac. Nije to bilo isto kao sa Filipom. Ja njemu ne verujem skroz, i to me nervira. On planira budućnost i sve, i to mi deluje slatko, al posle se osvestim. Jedno je zaljubiti se, a drugo je zavoleti nekoga - rekla je Dalila.

- Kako bi opisala ovo sa Filipom? - zanimalo je voditeljku.

- Onako kao i Matora što je rekla. Ovo je jače od zaljubljenosti tri puta. Mene je Filip pitao da li mi se ovo desilo kao sa Dejanom. Ne, jer nisam bila udata, a kad je reč o tome što pričaju da moji bivši podsećaju na Filipa, ne podsećaju, ali liče -  nastavila je Dragojevićka.




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija