• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

23.11.2021

17:37

CAR PREVARIO DALILU, A SADA BI DA MU OPROSTI! Filip ne želi da bude sa Majom - hoće da se pomiri sa Dalilom! Marinkovićeva pobesnela: Ti misliš da sam ja budala?

Printscreen You Tube

Rijaliti

CAR PREVARIO DALILU, A SADA BI DA MU OPROSTI! Filip ne želi da bude sa Majom - hoće da se pomiri sa Dalilom! Marinkovićeva pobesnela: Ti misliš da sam ja budala?

Podeli vest

Filip Car je javno prevario Dalilu Dragojević sa svojom bivšom devojkom Majom Marinković.

Car je priznao da su se poljubili, međutim, sada je usledila svađa, jer Filip misli da Marinkovićeva ovo sve sa njim radi da bi se osvetila Janjušu.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Filip Car

- Ako te brine da li ovo radim da se svetim Janjušu, ne radim - poručila je Maja.

- Ja nisam svestan šta ja radim. Pokušao da se promenim i sad ovo - rekao je Car.

- Pa ti sa mnom da teraš inat? - pitala je Marinkovićeva.

- Care, izlaske, vriske i ostalo zaboravi. Reci: "Jesam to uradio" i to je to. Sad se spremi da si najgori i da to mirno podneseš. P*c parada, svi smo u istim g*vnima - govorio je Đedović, a Car je ponovo počeo da ponavlja kako je počeo da sumnja u Dalilu.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Maja Marinković

- Što lažeš, smradu? Rekao si da me voliš! - rekla je Maja.

- Slab sam na tebe, bili smo van rijalitija zajedno i normalno da te volim, bili smo prijatelji 10 meseci. Ali si došla u totalno krivo vreme. Da si došla za dve, tri nedelje, ne bi se ovo desilo - dodao je Car.

- Filipe, spalio bih te, mnogo pogrešne stvari radiš, ali mnogo si mi drag. Kad mi ovako kažeš, ništa mi nije jasno, ne znam gde bije. Maju kad pogledam, ova budaletina, sve joj oprostim. Isti ste, to je problem. Filipe, sad moraš da ćutiš i trpiš - poručio je Đedović.

- Samo kad bi me Maja sad pustila da izgladim situaciju sa Dalilom. Ja svojim poslom, ti svojim. Ja ću to da priznam Dalili. Biće mi to tu u grudima nešto - rekao je Filip.

- Ma j*baću ti mater... Ti misliš da sam ja budala - zapretila je Maja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!
Fudbal

Na današnji dan: Rođen jedan od najboljih fudbalera svih vremena!

19. APRILA 1972. godine rođen je legendarni brazilski fudbaler Rivaldo. Afirmisao se u Palmeirasu, pa igrao za Deportivo La Korunju, Barselonu, Milan, Kruzeiro, Olimpijakos, AEK... Sa Brazilom je bio prvak sveta 2002, sa Milanom prvak Evrope 2003, a Zlatnu loptu je dobio 1999. godine.

19.04.2024

06:00

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija