• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

Autor: N. Šašić

24.11.2021

09:23

MAJA PRED ZADRUGU ODGOVALA NA PITANJA ČITALACA Završila sam kod psihijatra zbog Cara i Janjuša

Informer

Rijaliti

MAJA PRED ZADRUGU ODGOVALA NA PITANJA ČITALACA Završila sam kod psihijatra zbog Cara i Janjuša

Podeli vest

Rijaliti zvezda Maja Marinković otvorila je dušu čitaocima Hita pred povratak u "Zadrugu".

Starleta je otkrila da je zbog propalih veza s Markom Janjuševićem Janjušem i Filipom Carom završila kod psihijatra! Ona je pred povratak u rijaliti ponavljala da je više ne zanimaju ni jedan ni drugi, ali ne isključuje mogućnost da se ponovo zaljubi u "Zadruzi".
 

Foto: Informer

Tekst potpisa


Cilj ulaska u "Zadrugu"?
Jovan, Mladenovac

- Ranije sam imala burne reakcije, a sad sam smirenija. Išla sam na psihoterapiju posle "Zadruge". Psihoterapeut mi je rekao da sam normalna osoba i da sam tako reagovala na čoveka koji je manipulisao mnome i davao mi lažnu nadu. Postoji šaka zatucanih ljudi koji su na to gledali površno, ali mene ne interesuje mišljenje tih ljudi.

Da li ćeš se u "Zadruzi" sklanjati od Janjuša i Cara?
Jovana, Zemun

- Car i ja nemamo ništa u ljubavnom smislu. Održavaću površno drugarstvo. A sa Janjušem neću nikakvu komunikaciju.

Da li ćeš naći novu ljubav u "Zadruzi"?
Ivona, Kruševac

- Ništa nije isključeno, ali ja to odlučim u trenutku ako mi se neko dopadne. Ne razmišljam o tome unapred.

Da li bi mogla da imaš seks s nekim tamo, znajući da su Car i Janjuš tu?
Dragan, Kotež

- Nikad ne reci nikad, ali zasad nemam to u planu.

Šokirala sam se kad sam pročitala da si abortirala Janjuševo dete.
Ana, Novi Sad

- On govori koliko voli svoje dete i ja u to ne sumnjam, a s druge strane se tako poneo prema meni posle dve godine veze. Ispao je ološ. Ali dobro, ne čudi me to od njega jer sve to radi u dogovoru s pojedinim folirantima iz svog okruženja. Boli ga što ne može da voli onoga koga hoće... On nema prave prijatelje.

Da li želiš uskoro da imaš decu?
Saša, Niš

- Zasad ne, ima vremena za sve. Biću brižna majka.

Da li veruješ da ćeš jednog dana naći pravu ljubav?
Aleksandra, Rušanj

- Verujem, sve u svoje vreme... Imala sam mnogo ljubavnih promašaja u životu, ali znate kako kažu, kako zračiš, tako privlačiš. Temperamenta sam i ne volim ni dosadne muškarce. Ipak, nekada je bolje biti s muškarcem koji je smiren, staložen, koji zna šta hoće u životu nego s nekim ko možda dobro izgleda, ali živi od danas do sutra. Nije sve u lepoti!

Šta posle svega misliš o Brendonu, koji je svašta pričao o tebi?
Dragana, Stokholm

- On je nebitan lik, propali rijaliti igrač koji se šlepa preko mojih leđa. Svakakav ološ se šlepao preko mog imena, pa mogu i njemu da dam malo medijskog prostora. Bili smo dobri prijatelji, ispoštovala sam ga za njegov Jutjub kanal dva, tri puta, posle sam odbila da se snimam... On je bio navalentan, zvao me je po ceo dan, kao psihopata! Rešićemo sve na sudu.

Kome poveravaš svoje tajne?
Nataša, Batajnica

- Nikome ne pričam svoje tajne, uvek se ogradim. Takiju pričam sve što jedna ćerka govori ocu, ali ipak postoje neke stvari koje zadržim za sebe.

Koja je najskuplja stvar koju si sebi kupila?
Andrijana, Beograd

- Trošim dosta novca na garderobu i ostale stvari koje mi se dopadaju. Tata mi je nedavno poklonio psa, kojeg mnogo volim, a koji je zaista skup. Njega ne gledam u materijalnom smislu, već kao živo biće koje sam mnogo zavolela.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Nela

pre 2 godine

U njenom životu je zbog nje same napravljena krucijalna greška... Ona nije trebala da završi kod psihijatra već na psihijatriji i to duži vremenski period....

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april
Balkan

Savez Srba iz Slovenije obeležio 22. april

Savez Srba Slovenije i Muzej žrtava genocida, zajedno sa Srpsko kulturno društvo Maribor i SKUD Velenje organizovali su prethodnih dana u Velenju i Mariboru projekcije naših igrano-dokumentarnih filmova pod nazivom ,,Srbija veća od straha: Predavanje o tišini profesora Pavlovića“ i „Dve Brankove Kozare“.

24.04.2024

10:19

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija