• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer/G.T.

26.11.2021

14:42

"BOSNIA, SERBIA, CROATIA"! Dalila prevarila Dejana sa Carem, Car Dalilu sa Majom, Maja ostala trudna sa Čorbom! Gde je tu Janjuš?

printscreen

Rijaliti

"BOSNIA, SERBIA, CROATIA"! Dalila prevarila Dejana sa Carem, Car Dalilu sa Majom, Maja ostala trudna sa Čorbom! Gde je tu Janjuš?

Podeli vest

Rijaliti je primio novu dimenziju kada je unutra ušla učesnica Maja Marinković i svima pomrsila konce.

Dalila Mujić posle samo nekoliko dana od ulaska stupila je u aferu sa Filipom Carem, iako je bila udata za Dejana Dragojevića. Ona nije marila za muža, raskinula je sa njim pred kamerama, a njegove izlive besa i emocija nazivala je patetičnim.

Foto: Printscreen You Tube

 

- Jedina ja ću nostiti krst kad sve prođe. Ovo patetisanje i povređenost razumem u neku ruku. Ne razumem ako si već nešto rekao... Od provog dana sam govorila da ga volim i to mišljenje nikad nisam promenila, a on je promenio mišljenje. Dala sam povoda da promeni mišljenje i posumnja, ali nikad ništa nisam uradila iza leđa - pričala je Dalila u toku ljubavi sa Carem, pa se u rijalitiju i zvanično razvela od Dejana i stupila u intimne odnose sa ljubavnikom Carem.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

Ipak, sve se promenilo kada je Maja kročila u Belu kuću, posebno kada je proglašena za "potrčka" zajedno sa Carem. Dalila nije želela da spava sa njima u izolaciji jer je, kako je sama rekla, verovala dečku Filipu, ali je ipak doživela to da je on prevari i prvo veče spava i ljubi se sa Marinkovićevom.

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

Kada je to saznala, Dalila je dobila nervni slom i nije mogla da prestane da plače, pa je čak i prišla svom bivšem suprugu tokom njegovog emotivnog sloma i htela da ga uteši zagrljajem u garderoberu, što je on odbio.

S druge strane, Car je istakao da Dalilu više ne voli, a Maja je priznala da joj menstruacija kasni. Ispostavilo se da sumnja da je trudna, a da je potencijalni otac Milan Janković Čorba, bivši rijaliti učesnik, kuvar i reper.

Foto: TV Pink printscreen

 

- Mi smo pričale o dva momka, Čorbi i jednom dečku sa mora. Da li je ona pričala o jednom ili drugom ja ne znam. Njoj kasni ali ne znam sa kim. Ja sada nisam slagala. Ne znam na koga je mislila - vikala se Tara.

Povodom cele situacije za Pink se oglasila i Teodora Bilanović, koja je bila u vezi sa Čorbom.

- Sramota me što sam ikad bila sa njim i što se trenutno nalazim u sklopu ove priče. Ovo je transfer blama, našla krpa zakrpu - izjavila je bivša učesnica Zadruge.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Dule

pre 2 godine

Да ли се то Далила крстила и постала хришћанка, пошто тврди да ће она "једина носити крст кад све прође"? Зашто је онда бившег мужа Драгана терала да пређе у ислам?

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija