• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: A. S.

30.11.2021

07:45

OVO NIKO NIJE ZNAO! Maja ima PAKLENI PLAN, hoće Caru da PODMETNE sve!

Printscreen You Tube

Rijaliti

OVO NIKO NIJE ZNAO! Maja ima PAKLENI PLAN, hoće Caru da PODMETNE sve!

Podeli vest

Marinkovićeva nagovara Filipa Cara da naprave bebu, a zapravo je već trudna sa Milanom Jankovićem

Maja Marinković rešila je da Filipu Caru podvali dete koje joj je pred "Zadrugu 5" napravio Milan Janković Čorba! Starleta je u Pinkov rijaliti ušla sa paklenim planom da pronađe oca svojoj nerođenoj bebi.

Foto: printscreen

 

Non-stop imaju seks

Zato je odmah s vrata počela da flertuje s momkom iz Crikvenice i samo nekoliko sati kasnije odvukla ga u krevet.

- Maja je sa Čorbom pred ulazak u "Zadrugu" imala nezaštićen seks i čim je primetila da joj kasni ciklus, pomislila je da je trudna. Pre toga je već potpisala ugovor za rijaliti, tako da nije mogla da odustane od učešća. Brže-bolje je skovala plan da Čorbinu bebu podvali Filipu. Zato sada insistira da Car i ona svakog dana imaju seks, jer joj treba alibi za bebu koja stiže - priča za Informer Majina drugarica.

 

Prema njenim rečima, Marinkovićeva ne planira da abortira, jer je tu grešku već jednom napravila sa Markom Janjuševićem Janjušem.

- Volela bi da ovo dete zadrži i da ubedi Filipa da je on otac. Zna da je on pravio dete i Mini Vrbaški i Dalili Dragojević, tako da joj se on čini kao laka meta! Za sada joj sve ide po planu - objašnjava Majina prijateljica.

Filip i ne sluti šta mu se sprema, dok ga Maja svakodnevno napada i ubeđuje da prave bebu.

- Hoću da rodim tvoje dete! Ne mogu da verujem da si to planirao sa onom droljom Dalilom - rekla je Marinkovićeva, na šta joj je Car odgovorio:

Foto: PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

 

- Pa pravim ga i tebi! Zar mi nisi tražila?! Šta ću kad sam takav kad se zaljubim. Tebe stvarno volim, a Dalila je bila greška. Nije trebalo da budem s njom! Sve vreme sam mislio na tebe! Bolja si riba! Čim sam shvatio koliko je zla i kvarna, ohladio sam se od nje!

Već viđeno

I čim su se golupčići pomirili i nastavili akciju u krevetu, desio se novi karambol! Maja je posumnjala da Car krišom gleda u Dalilu, pa mu je napravila novi haos! Počela je da baca stvari po izolaciji, a zatim da Filipa udara i grebe i da radi sve ono što je u prošloj sezoni "Zadruge" priređivala tadašnjem dečku Marku Janjuševiću Janjušu!


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija