• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Kurir.rs

01.12.2021

16:51

DALILINA MAJKA ZA OVAJ HONORAR ULAZI U ZADRUGU 5?! Isplivali detalji dogovora Emine Mujić i produkcije - u pitanju je vrtoglava cifra?!

printscreen

Rijaliti

DALILINA MAJKA ZA OVAJ HONORAR ULAZI U ZADRUGU 5?! Isplivali detalji dogovora Emine Mujić i produkcije - u pitanju je vrtoglava cifra?!

Podeli vest

Mediji već uveliko pišu da bi Dalilina majka, Emina Mujić, mogla uskoro da se nađe u rijaliti programu "Zadruga", a sada su isplivali i novi detalji.

Emina je navodno već u pregovorima sa produkcijom Pink televizije i spremna je da uđe u Belu kuću da brani svoju ćerku.

Dalilina majka je već dugo pod stresom i boli je to što je sva krivica svaljena na Dalilu, a poslednjih meseci se često oglašavala na tu temu. Navodno je najviše iznervirana zbog toga što se Dejanovi roditelji upliću u celu priču i daju izjave medijima u kojima pljuju bivšu snaju. Izvor tvrdi da Emina odavno ima nesuglasice sa Dragojevićima i da jedva čeka priliku da o tome progovori.

Foto: printscreen

Roditelji Dalile Dragojević

Emina navodno ima i dokaze da je Dejanova majka Biljana Dragojević navodno išla kod vračara s namerom da rastavi njenog sina i Dalilu, što joj je, kako prenose mediji, rekao jedan hodža iz Bosne, kod kojeg je nedavno išla.

Pored toga, kako se dalje navodi, ona će dati sve od sebe da pomiri ćerku i zeta, jer smatra da je on najbolji izbor za Dalilu, a posebno priželjkuje suočavanje sa Filipom Carem, o kojem je takođe prikupila dosta inkriminišućih podataka.

Piše se da će o svemu tome pričati kada uđe u rijaliti, mada se još uvek nije precizno dogovorila sa čelnicima produkcije o uslovima učešća. Prema saznanjima Kurira, Emini je ponuđeno da dobije honorar od 1.500 evra nedeljno za boravak u Zadruzi, što njoj odgovara.

Foto: printscreen

Emina Mujić

- Neću ništa da pričam o tome. Tako su mi rekli. Malo strpljenja, bićete iznenađeni - poručila je kratko Emina Mujić na ovu temu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Condor 12

pre 2 godine

Ovu spodobu ne pustajte ni za boga taman da gratis ulazi oterat ce sve gledaoce sa TV Ekrana ona je narkoman teski moze da povredi nekoga od ovih mladi ljudi bolje da Vuletica ubace lep mlad i zabavan decko.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija