• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

02.12.2021

09:54

HUSO SVE LAŽE! Daliline komšije iz Gornjeg Šepka razvezale jezik: Dejana sam viđao u Džamiji, promenio je veru i zove se Zijad!

PrintScreen YouTube/Zadruga offilical

Rijaliti

HUSO SVE LAŽE! Daliline komšije iz Gornjeg Šepka razvezale jezik: Dejana sam viđao u Džamiji, promenio je veru i zove se Zijad!

Podeli vest

Odnos Dalile Dragojević i njenog bivšeg muža Dejana Dragojevića, glavna je tema pete sezone "Zadruge".

Podsetimo, Dalila je Dejana prevarila u rijalitiju i započela vezu sa Filipom Carem. Međutim, njihov odnos je ubto prekinut ulaskom Careve bivše devojke Maje Marinković.

Sada je ekipa emisije ''Paparaco Lov'' posetila rodno mesto Dalile Dragojević u Bosni i Hercegovini, Gornji Šepak, kako bi pronašli kuću u kojoj živi Dalilin otac, Huso Mujić, a usput su porazgovarali sa stanovnicima ovog mesta i saznali šta misle o ovom paru i svemu što se dešavalo u Zadruzi poslednjih nedelja.

Ja Dejana poznajem jako dobro, četiri godine. Nosim hranu njemu i Dalili, a on je promenio veru i išao je u džamiju. To ti ja garantujem, samo ne zove se Hasan, nego Zijad. Ja sam ga video u džamiji, to vam je sto posto, milion posto tačno, Huso sve laže - priča stanovnik Gornjeg Šepka.

Foto: printscreen

Dalila i Dejan Dragojević

A evo šta komšije još kažu o Dalili i Dejanu:

- Dobar domaćin, dobri ljudi. On drži prodavnicu, a Dalila i Dejan su takođe dobri i čestiti ljudi, šta se desilo među njima, stvarno ne znam - rekao je Dalilin komšija za emisiju "Paparaco lov".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija