• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

05.12.2021

07:29

MAJA POKUŠALA CARU DA ISKOPA OČI Uputila mu užasne pretnje

printscreen

Rijaliti

MAJA POKUŠALA CARU DA ISKOPA OČI Uputila mu užasne pretnje

Podeli vest

Maja Marinković ponovo je htela da prebije svog dečka Filipa Cara zato što je noćas na porodičnom sastanku pričao o Dalili

Oni su sedeli na kauču u dnevnoj sobi, kada se Maja zaletela na njega daga prebije, a u jednom momentu je izgledalo i da hoće noktima da mu iskopa oči.

I sam Filip je braneći se prokomentarisao da joj više neće dozvoliti da mu kopa oči.

Kada je skočila na Cara, Marinkovićeva je zapretila:

- Jesi svestan da ću te ubiti?

Car se branio vikavši:

- Nećeš ubiti, nećeš me ubiti! Smirićeš se! Ne vrišti mi u prazno. Nećeš mi kopati oči, jećeš mi je*ati mozak i provocirati me. Ja ništa nisam napravio, ništa. Ja ako ne mogu sa tobom, ne mogu. Ako mogu, mogu. Prva počinješ, prva sve radiš. Ja ne gledam Dalilu, ja ne plačem zbog Dalile. Ja sam Dalilu zbog tebe odje*ao..

Marikovićeva mu je odmah odbrusila:

- Nemoj da lažeš, svaki put potenciraš tu temu za stolom, a njemu (Janjušu) reč nisam dobacila.

Filip je tad rekao Maji da ga ona napada šta god da uradi.

- Kada ona govori, a ja ćutim ti meni kažeš da ostavljam prostora, da neću da demantujem to što priča. Kada sam opširan, kao večeras napadne me 20 ljudi i još me na kraju sada napadneš ti.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Zadruga (@zadruga)




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija