• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/U.Ć.

08.12.2021

16:41

ZBOG POGREŠNE ODLUKE GUBI SVE? Miljani Kulić ODUZIMAJU KUĆU nakon DISKVALIFIKACIJE, Deđović OBELODANIO ISTINU koja je sve ŠOKIRALA!

Printscreen You Tube

Rijaliti

ZBOG POGREŠNE ODLUKE GUBI SVE? Miljani Kulić ODUZIMAJU KUĆU nakon DISKVALIFIKACIJE, Deđović OBELODANIO ISTINU koja je sve ŠOKIRALA!

Podeli vest

Miljana Kulić izbačena je iz rijalitija "Zadruga" zbog mučkog brutalnog prebijanja Lazara Čolića Zole, kome je razbila glavu dok je spavao.

- Znaš ti šta je ono bilo. Sav je bio krvav. Nije se pomakao, jaukno nije. Ona ga je iznabadala na spavanju sa štiklom. Samo ruhnom je odmahnuo - prepričavao je zadrugar incident od sinoć.

Foto: Printscreen You Tube

Miljana napušta Zadrugu

- Pukao sam kao zvečka. Mučno mi je sve. Zamisli tako spavaš i neko te udari. Oka nisam sklopio - govorio je Stefan Karić kroz suze, on je istakao da mu je veoma teško bilo da gleda dok je Miljana razbijala glavu Zoli.

Foto: Printscreen You Tube

Stefan Karić plače

- Ona ima kad treba da se javlja psihijatru zbog sudskih procesa. Marija dok je bila tu menjala joj je terapiju, gledala kako reaguje. Ona je tamo naloži i tako zaglave, a potpisala je Marija menice za kuću. Rekla je ako bude diskvalifikovana uzeće joj kuću - pričao je Marko Đedović.

Foto: Printscreen You Tube

Zadrugari pričaju o Miljaninom napadu na Zolu

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Magazin

Srbija