• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: telegraf.rs/informer.rs

19.10.2016

10:00

SRPSKA HEROINA MILUNKA SAVIĆ inspiracija rok zvezdi Alisu Kuperu!

Showbiz

SRPSKA HEROINA MILUNKA SAVIĆ inspiracija rok zvezdi Alisu Kuperu!

Podeli vest

Srpskoj heroini Balkanskih i Prvog svetskog rata Milunki Savić, i ženi sa najviše osvojenih medalja, ne prestaju da se dive a među onima koji izuzetno poštuju njeno junaštvo je i jedna od najvećih rok zvezda svih vremena, Alis Kuper

 

 On je na svojoj zvaničnoj Fejsbuk stranici postavio fotografiju Milunke Savić na kojoj je ukratko opisan njen lik i delo - kako se pretvarala u muškarca, koliko je rana dobila...

Fotografija je na Kuperovoj stranici osvanula juče oko 15 časova, a odatle je šerovana više od 1.800 puta i izmamila bezbroj komentara.

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
eh

pre 7 godina

kakvi su nam preci bili....da smo 50% na njih bili bi cudo..

pesnik

pre 7 godina

vidite koliko mi vodimo računa o našim heroinama kao što je Milunka Savić,ali Alis Kuper je se setio slavne žene i nije ga iz ponižanja da o milunki priča,a srbi su joj za sve to što je bila poklonili metlu da čisti ulicu.Zbog svega toga kako se odnosimo prema onima koji su dali svoju mladost i živote, da bih mi danas živeli bolje mi smo ih sve zaboravili kao i Jelenu Anžujsku i njenu dolinu jorgovana.Dal je ovo znak o našem putu u nestajanje kad nam više ništa nije sveto.

Lala iz Banata

pre 7 godina

Земља која не слави своје истинске хероје,,, - не заслужује ни да их има

Dragan

pre 7 godina

Ми смо за њу чули тек после титове смрти. У то време историје се учила само од 1941. на овамо. Ви који сте на власти покушајте и ОДУЖИТЕ се нешим великанима које комунизам није волео.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija