• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: b92.net/informer.rs

12.04.2019

12:10

LEKOVI GA MENJAJU! Najpoznatija svetska starleta o bolesti svog supruga!

Showbiz

LEKOVI GA MENJAJU! Najpoznatija svetska starleta o bolesti svog supruga!

Podeli vest

Rijaliti zvezda Kim Kardašijan u velikom intervjuu magazinu Vogue progovorila je o bolesti svog supruga. Kaže, lekovi ga menjaju, ali je sada dobro...

Kim Kardašijan je progovorila o lekovima koje njen suprug Kanje Vest pije zboog svog bipolarnog poremećaja. Naglasila je da oni ne funkcionišu i ne pomažu, te da menjaju njegov karakter i osobine, prenosi Mirror.

 

 
 

 

EKSKLUZIVNA ISPOVEST! Marina Tucaković: JK ME VODI NA LEČENJE U KINU!

Kanje ima 41 godinu i već se nekoliko godina se bori sa svojim poremećajem, a 38-godišnja Kim je za Vogue otkrila da tačno može da predoseti "bipolarnu epizodu" te da zna kako da se ponaša kada ona počne. 

 

 


- Sve je to emotivni proces, moj muž je sada dobro - rekla je Kim.

Rijaliti zvezda je otkrila i da studira pravo i da joj je cilj da do 2022. godine položi pravosudni ispit. 

- To je bila teška odluka. Trebalo mi je dosta vremena da razmislim o tome - rekla je ona. 

(VIDEO) ŠERON STOUN NIJE BILA PRVI IZBOR ZA FILM "NISKE STRASTI"! Evo koja glumica je ODBILA ULOGU!



Kim je objasnila da je inspiraciju za takvu odluku dobila nakon što je učetvovala u oslobađanju 62-ogodišnje žene koja je bila osuđena na doživotnu robiju zbog svog prvog prekršaja u vezi sa zloupotrebom droge. 



Ona se, tom prilikom, u Beloj kući sastala sa predenikom SAD Donaldom Trampom, od koga je izdejstvovala oslobađanje Elis Mari Džonson, posle 20 godina provedenih u zatvoru. 

SEVERINA U BOLNICI! Pevačica operisana, bolovi su bili NEIZDRŽIVI!



- Osetila sam da želim da imam mogućnost da se borim za ljude koji su otplatili svoj dug društvu. Osetila sam da bi sistem mogao da bude mnogo drugačiji, a da sam ja ta koja bi želela da ga popravi. Kada bih znala više, mogla bih više i da postignem - rekla je najpoznatija svetska starleta. 

Uporedo sa pohađanjm studija, Kim Kardašijan će se u praksi obučavati u poznatoj advokatskoj kancelariji, gde će joj na raspolaganju biti četiri mentora. 
 

 

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija