• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Telegraf.rs

10.07.2019

12:48

(FOTO) ONE NE MOGU BEZ KOŠARKAŠA! Manekenka upecala NBA igrača poput svojih sestara!

Showbiz

(FOTO) ONE NE MOGU BEZ KOŠARKAŠA! Manekenka upecala NBA igrača poput svojih sestara!

Podeli vest

Manekenka Kendal Džener (22) nije poput svojih sestara i svoj ljubavni život pomno skriva od javnosti, ali je ovoga puta, prema pisanju stranih medija, navodno uhvaćena sa novim dečkom, košarkašem Kajlom Kuzmom (23)

Kendal je prvi put javno priznala da je u vezi sa NBA košarkašem Benom Simonsom (23), ali o deteljima veze nikada nije govorila. Raskinuli su u maju prošle godine, a lepa manekenka je navodno viđena u društvu novog dečka Kajla na romantičnom krstarenju na Dan nezavisnosti.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

++ One of my favorite @ksubi #ksubi

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана 18. Јун 2019. у 6:44 PDT

 

Nekoliko dana kasnije Dženerova je bila na jednoj zabavi u Malibuu kojoj je prisustvovao i njen bivši sa kojim nije želela da razgovara, piše Dejli Mejl.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

cranberry legs

Објава коју дели Kendall (@kendalljenner) дана 23. Мај 2019. у 6:53 PDT

 

Šuškalao se kako se sestri poznatih Kardašijanki ne sviđaju muškarci, već devojke, a na te priče manekenka se samo zagonetno smeškala, a sada to i demantovala.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Nothin like hoopin with the bros in the summer.??

Објава коју дели Kyle Kuzma (@kuz) дана 25. Јун 2019. у 8:32 PDT

 

Kako izgleda, Kendal voli košarkaše baš kao i njene sestre Kim Kardašijan (38) i Kloi Kardašijan (35).

(FOTO) GAZI KA ŠESTOJ DECENIJI ŽIVOTA A JOŠ UVEK JE SEKS SIMBOL! Latino lepotica danas slavi 47. rođendan!

Kloi nije baš imala sreće sa igračima sa košarkaškog terena. Ona je 7 godina bila u braku sa Lamarom Odomom (39), dok sa košarkašem Tristanom Tompsonom ima jednogodišnju ćerkicu Tru. Obe ljubavi su bile jako traumatične iskustvo za Kloi.

Foto: Reuters/Danny Moloshok

Kloi Kardašijan i Lamar Odom

Kim je pre braka sa reperom Kanjeom Vestom (42) bila udata za košarkaša Krisa Hamfrisa (34), a starleta je razvod braka tražila posle samo 72 dana.

Foto: AP/Evan Agostini

Kim Kardašijan i Kris Hamfris

Veza još nije potvrđena, ali gde ima dima, tu ima i vatre, a pošto je poznato da su poznate sestre slabe na košarkaše, vrlo moguće da ćemo videti Kendal i Kajla Kuzmu zajedno u javnosti.


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!
Fudbal

Čović otkrio sve o Panteru! Evo zašto nije ostao u Zvezdi!

Kod nas je Kevin Panter igrao za 160.000 dolara, doveo ga je Šakota. Odradio je fantastičan posao, a onda je došao i rekao: 'Voleo bih da ostanem u Crvenoj zvezdi, ali imam veću ponudu, otkrio je Nebojša Čović, prvi čovek kluba sa Malog Kalemegdana.

20.04.2024

13:47

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija