• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Daily Star/informer.rs

03.08.2019

12:22

(VIDEO) OBE SU NEKADA BILE MUŠKARCI, ali ih to ne sprečava da planiraju bebu!

Showbiz

(VIDEO) OBE SU NEKADA BILE MUŠKARCI, ali ih to ne sprečava da planiraju bebu!

Podeli vest

Vest o tome da Kejtlin Džener želi bebu sa svojom mlađom prijateljicom zbunila je svet. Šezdesetdevetogodišnja Kejtlin otkrila je da su glasine o tome da planira bebu sa Sofijom Hatčins (23) potpuno neistinite...

Mediji su pisali da njih dve planiraju bebu koju će im roditi surogat majka, ali je transrodna zvezda sada to opovrgla, piše Daily Star.

- Kejtlin i Sofija pričale su o bebi i tome da oforme porodicu u poslednjih godinu dana i duže. Kejtlin ima desetoro dece, ali se nikada nije ostvarila kao majka u njihovom odgajanju i vaspitanju, a to joj je velika želja - rekao je tada izvor blizak njima.

Izvor je naglasio i da je Sofija oduvek sanjala o tome da postane majka, kao i da su njih dve počele da traže surogat majku koja bi na svet donela njihovu bebu.

(VIDEO) SKANDAL U EMISIJI! Lepi Mića se uključio u program i raskrinkao GEJ AFERU!

Ipak, bivši atletičar i rijaliti zvezda Kejtlin Džener opovrgla je ove navode. Njih dve su se upoznale 2017. godine, a par uopšte nije potvrdio da su u vezi. Prošle godine Sofija je govorila o njihovom odnosu. Izjavila je da njih dve nisu par, ali da su prijateljice i da su nerazdvojne.

(FOTO) SEKS AFERA SE NASTAVLJA? Vranješa upitali kako je Karleuša, ON KONAČNO ODGOVORIO! ŠOK NA INSTAGRAMU!

- Ja to ne bih opisala kao romantičnu vezu. Mi smo partnerke u svemu što radimo, nerazdvojne smo, poslovni smo partneri, živimo zajedno, imamo zajedničkog psa, porodicu, život. Ne bih mogla da upotrebim reč "devojka" i "zabavljanje". Mi smo partnerke - izjavila je Sofija tada.

Po svemu sudeći, ove dve dame neće uskoro menjati pelene.

 


Tagovi:

Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Magazin

Džet set

Srbija